NB III: Véber „kedvence” Ajkán, nagy visszatérő Szolnokon

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.15. 13:26
A labdarúgó NB II-ben szereplő Balmazújváros támadója, Harsányi Zoltán az NB III Nyugati csoportját vezető FC Ajkához igazolt, míg a harmadosztály Keleti csoportjának listavezetője, a Szolnoki MÁV Szabó Tamással és Popovics Bertolddal erősített.

A 31 esztendős, egykoron Pécsen, Mezőkövesden, Felcsúton és Nyíregyházán is szereplő Harsányi Zoltán egy évvel ezelőtt igazolt a Balmazújvároshoz. 2018 őszén az NB II-ben azonban csak négy bajnokin kapott lehetőséget, illetve egy Magyar Kupa-találkozón szerepelhetett.

Most szabadon igazolható játékosként kerül az NB III-as Ajkához, amely – a klub honlapjának beszámolója szerint – rajta kívül két fiatalt, az egyaránt 18 éves Keresztes Krisztiánt és Csaba Dánielt is megszerzett.

Harsányiról egyébként emlékezetes, hogy korábban Véber György igazi „kedvence” volt – a szakember még a Mezőkövesd trénereként egy sajtótájékoztatón élesen kritizálta őt.

Az NB III Keleti csoportjának listavezetője, a Szolnoki MÁV is erősített: a Tisza-partiaknál folytatja pályafutását a 28 éves támadó, Szabó Tamás, aki tíz év után tért vissza a klubhoz – az utóbbi években szerepelt Izlandon is, míg legutóbb az NB II-es Monorban játszott.

Rajta kívül a klubhonlap írása szerint a korábbi utánpótlás-válogatott Popovics Bertold is a Szolnok játékosa lett, a középpályás bevetésére azonban még várni kell, mert Achilles-ín-szakadásából lábadozik, rehabilitációját végzi, és a szolnoki remények szerint áprilisban lesz teljes értékű.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik