NB III: Tokody sok apró győztes gólocskát akar rúgni

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.27. 16:20
Mint beszámoltunk róla, hogy az utóbbi években a Győri ETO labdarúgójaként, majd technikai igazgatójaként tevékenykedő Tokody Tibor visszatér a pályára, és az NB III-as Mosonmagyaróvárban kezdi az új idényt – döntése hátteréről a Kisalföldnek beszélt.

„Az ETO-nál az új vezetőség nem tartott igényt a munkámra, ezért el kellett jönnöm a klubtól – idézi a kisalfold.hu Tokody Tibort. – Pontosabban még bejárok a stadionba, mert alkalmazásban vagyok, amíg tart a kft. felszámolása. Nem indokolták meg a vezetők, hogy miért nem számítanak rám, én meg tartom magam annyira, hogy nem érdeklődtem emiatt. Felnőtt ember vagyok, tudomásul vettem a döntést. Sértődöttség nincs bennem, de azért rosszulesik, ami történt.”kisalfold.hu Tokody Tibort. – Pontosabban még bejárok a stadionba, mert alkalmazásban vagyok, amíg tart a kft. felszámolása. Nem indokolták meg a vezetők, hogy miért nem számítanak rám, én meg tartom magam annyira, hogy nem érdeklődtem emiatt. Felnőtt ember vagyok, tudomásul vettem a döntést. Sértődöttség nincs bennem, de azért rosszulesik, ami történt.”

Tokody 2006 óta játszott, majd dolgozott vezetőként az ETO-nál – egy bajnoki arany-, három bronzérem, két kupaezüst és egy Szuperkupa-győzelem részese volt –, megszokta és megszerette a környéket, ezért örül, hogy a közelben maradhat. Mosonmagyaróváron nemcsak újrakezdi játékos-pályafutását, hanem edző is lesz.

„Hogy melyik korosztály edzője leszek, még nem tudom, csak az iskolai szünet után dönt erről a klub vezetősége. Örülök, hogy elkezdhetem az edzői munkát” – mondta Tokody, aki azt gyanítja, a pályán támadóként számol vele Vágó Attila vezetőedző.

„Most a legfontosabb az, hogy utolérjem magam, mert másfél éve nem játszottam, ezért van mit bepótolnom. Csatárként kezdtem a pályafutásomat, aztán játszottam a középpályán és a végén a hátvédsorban is. Szerintem Vágó Attila is inkább támadóként számít rám. Sok apró győztes gólocskával segíteném az Óvárt a célok elérésében, és bízom benne, hogy a végén velünk együtt az ETO is feljut majd az NB II-be.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik