NB III: Tiszafüreden is döntöttek a harmadosztályú indulásról

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2020.06.16. 06:53
null
Akcióban a sárga mezes tiszafürediek az Újszász elleni őszi bajnokin (Fotó: Pesti József/Új Néplap)
A Jász-Nagykun-Szolnok megyei I. osztályú bajnokság csonka idényében listavezetőként végző Tiszafüredi VSE vállalja a labdarúgó NB III-ban az indulást – tudta meg a Nemzeti Sport Online.

 

Ábrahám Tamás, a tiszafüredi klub elnökhelyettese a Nemzeti Sport Online-nak elmondta: sokáig kérdéses volt, hogy a csapat elindul-e a harmadosztályban, de a hétfői elnökségi ülésen végül arról döntöttek a tagok, hogy az együttes vállalja az NB III-as megmérettetést. Az elöljáró azt már a szoljon.hu megyei portálnak tette hozzá, hogy városi összefogás is kellett a pozitív döntés meghozatalához.

Városi összefogásnak köszönhetően nekivágunk a magasabb osztálynak, így kétesztendőnyi szünetet követően a nyártól ismét NB III-as meccseket láthatnak szurkolóink a szépen felújított Lipcsey Elemér Sporttelepen – ecsetelte Ábrahám Tamás. – A csapat vezetőedzője egykori játékosunk, a debreceni kötődésű Bernáth Lajos lesz, míg segítőjeként az eddigi saját nevelésű trénerünk, Dorcsák Zoltán fog dolgozni. A tervek szerint a csapat június huszonkilencedikén kezdi meg a felkészülést a következő bajnoki évadra, amelynek várható kezdési időpontja augusztus első vasárnapja. Természetesen megkezdjük a tárgyalásokat a régi és a kiszemelt játékosokkal egyaránt."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik