NB III: Remili Mohamed a III. Kerületben folytatja

Vágólapra másolva!
2020.07.04. 13:01
null
A Paksnál is megforduló Remili Mohamed Óbudára igazolt (Fotó: Török Attila, archív)
Remili Mohamed a labdarúgó NB III-ban szereplő III. Kerületi TVE együttesében folytatja pályafutását – számolt be róla az óbudai klub honlapja.

 

A korábban az élvonalban Szolnokon, Újpesten, a Vasasban és Pakson is játszó 35 esztendős Remili Mohamed tavasszal az NB II-es Siófokban szerepelt, amelyben hét bajnokin négy gólt szerzett.

Nagy siker számunkra, hogy sikerült Remilit megszerezni – mondta az óbudaiak honlapjánakSzabó Bence sportigazgató. – Voltak más lehetőségei, de minket választott céljaink és ambícióink miatt. Nagyon motiváltan érkezett hozzánk, a támadószekciónk vele kiegészülve sokat erősödött.”

A III. Kerülethez kapcsolódó további hír még, hogy a 22 éves csatár, Sili Luka szerződését egy évvel meghosszabbította a klub, majd egy évre kölcsönadta őt az NB II-ben újonc Szentlőrincnek.

Játékosunk mindenképpen az NB II-ben akarta folytatni pályafutását, így – méltányolva kérését – megegyeztünk a Szentlőrinccel a kölcsönadásról. A TVE filozófiájának megfelelően jártunk el” – tette hozzá Szabó Bence.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik