NB III: négy év után újra a KTE-ben a kupagyőztes játékos

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2019.08.27. 13:25
Négy év után visszatért a Kecskeméti TE-be a korábbi utánpótlás-válogatott Patvaros Zsolt – tudtuk meg az NB III-as labdarúgócsapat hivatalos honlapjáról.

A 26 éves Patvaros Zsolt a KTE színeiben 64 élvonalbeli meccsen lépett pályára, tagja volt a 2011-ben Magyar Kupát nyerő csapatnak.Patvaros Zsolt a KTE színeiben 64 élvonalbeli meccsen lépett pályára, tagja volt a 2011-ben Magyar Kupát nyerő csapatnak.

A kecskemétiek élvonalból történő kizárása után három esztendőt a ZTE-ben töltött, az elmúlt idényben pedig a szintén NB II-es Balmazújvárosban futballozott.

„Nyár elején megállapodtam a Balmazújvárossal kettő plusz egy éves hosszabbításban, miután egy új befektetői csoport jelent meg, mely vállalta volna a tartozások kiegyenlítését. Akkor úgy tűnt, hogy rendeződik a klub helyzete, el is kezdtük az edzéseket egy új szakmai stábbal, majd július vége felé ez az egész meghiúsult, a befektetői csoport visszalépett” – idézi a kecskemetite.hu Patvarost, aki előbb edzéslehetőséget kért volt csapatától, és most hivatalosan is a játékosa lett.

A KTE négy forduló után négy ponttal a 10. helyen áll az NB III Közép-csoportjában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik