Nagy Sándor a Tiszakécske új edzője (Fotó: tiszakecskefoci.hu)Az erdélyi születésű edző labdarúgóként Magyarországon az MTK-ban, Diósgyőrben, Nyíregyházán, Tatabányán, illetve Kecskeméten szerepelt. Nyíregyházán kezdett el edzősködni az utánpótlásban, aztán a REAC-nál előbb a felnőttcsapat másodedzőjeként dolgozhatott, majd vezetőedző lett a palotaiaknál. Ezt követően Erdélyben a sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK-nál Valentin Suciuval alkotott edzőpárost. Legutóbb Kisvárdán tevékenykedett az akadémián, illetve a Kisvárda második csapatának trénere volt.

Őszintén bevallom, van bennem drukk, ez a lehetőség nagy megtiszteltetés – ecsetelte a tiszakecskefoci.hu-n Nagy Sándor. – Amennyiben az NB III-ban indulunk, szeretnék megfelelni annak a célnak, hogy azonnal visszajussunk a másodosztályba. A helyzet nem könnyű, hiszen nagyon sok labdarúgó távozott, új csapatot kell építeni, de állok a feladat elébe. Az idő nagyon rövid a következő bajnokság kezdetéig, s a csapatépítésre rámehet néhány forduló. Egyet ígérhetek: a csapat küzdeni fog. A támadófutball híve vagyok, védőként is sok gólt szereztem pályafutásom alatt.”

Mint ismeretes, a koronavírus-járvány miatt befejezettnek nyilvánított NB II-es bajnokságban a Tiszakécske a 18. helyen végzett. Az MLSZ döntése szerint – bár kiesők nincsenek – a klub nem nevezhet az NB II-be, így a kécskeiek minden bizonnyal a harmadosztályban indulnak.