NB III: megvan a Szeged-Grosics Akadémia új edzője

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.29. 07:32
Popovits Pál lett a labdarúgó NB III-ban új néven rajthoz álló Szeged-Grosics Akadémia új vezetőedzője – számolt be róla a klub honlapja.

Az NB II-ből történő kiesés után a szerb tréner, Goran Kopunovics távozott a klubtól, a helyére a Grosics Akadémia U19-es korosztályának edzőjét választották, így ő irányítja a következő szezonban az együttest.

A 42 éves Popovits Pál korábban dolgozott a Gyulánál és Cigándon, illetve másodedző volt a Szeged-Grosicsnál. Játékosként a nagyváradi Viitorul és a Szatmárnémeti után több magyar csapatban játszott, a Gázszer FC, a PMFC, a Nyíregyháza és a Békéscsaba labdarúgója is volt (a magyar élvonalban 20 meccs/1 gól a mérlege), de szerepelt a német Mannheimben és az egyiptomi El-Maszriban is.

„Miután a csapat kiesett az NB II-ből, a vezetőség a feljutást tűzte ki célul. Minden tudásommal azon leszek, hogy ez sikerüljön” – fogalmazott Popovits Pál.

A klubhoz kapcsolódó hír még, hogy a csapat a továbbiakban Szeged 2011-Grosics Akadémia helyett Szeged-Grosics Akadémia néven versenyez a bajnokságban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik