NB III: magyar bajnok, korábbi válogatott támadó Monoron

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2019.09.04. 07:28
null
Hrepka Ádám egy tavalyi bajnokin (Fotó: Dömötör Csaba)
A közelmúltban a Vasassal szerződést bontó Hrepka Ádám a labdarúgó NB III-ban szereplő Monorban folytatja pályafutását – számolt be róla a klub honlapja.



A 32 esztendős Hrepka Ádám 225 NB I-es mérkőzésen 58 gólig jutott, az MTK-val 2008-ban magyar bajnoki címet szerzett. Légióskodott Hollandiában és Izraelben is, míg a magyar válogatottban három alkalommal futballozott.

„Amikor realizálódott, hogy közös megegyezéssel távozom Angyalföldről, több vidéki másodosztályú együttes is megkeresett, azonban a július végén megszületett kisfiunk miatt úgy döntöttünk a feleségemmel, hogy nem szeretnénk elhagyni fővárosi otthonunkat – mondta a klub honlapján Hrepka Ádám. – Ekkor került képbe a Monor, hiszen tizenöt éve nagyon jó barátság fűz dr. Selei Andráshoz és Horváth Dávidhoz, akik felajánlották, hogy egyéni edzések helyett menjek a csapathoz és opcióként felvetődött a szerződtetésem is. Úgy döntöttem, egyelőre télig Monoron folytatom pályafutásom, de továbbra is célom, hogy magasabb szinten futballozzak a harmadosztálynál.”

A Monor vezetőedzője, Horváth Dávid hozzátette, hogy a személyes kapcsolat sokat segített a játékos szerződtetésében.

„Nem hallgathatjuk el a tényt, hogy ez az igazolás csak úgy jöhetett létre, hogy baráti viszonyt ápolunk vele – ecsetelte a tréner. – Akárhogy is, nagyon örülök, hogy ez megvalósult, mert kiváló képességű játékosról van szó, akinek a segítségével más szintre tud lépni a csapat. Hatalmas tapasztalatra tett szert pályafutása alatt, többek között félszáz meccse van a holland, valamint az izraeli első osztályban, és még csak harminckét éves, nem levezetni jön hozzánk. Közös érdekünk, hogy segítsük újra felépíteni őt – ha csak a decemberig lejátszandó tizenkét bajnokira öltözik monori kék-fehérbe, már azzal is elégedettek lehetünk, de persze örülnénk, ha az egész idényre nálunk maradna.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik