NB III: Lisztes betalált, Nyilas 11-est rontott

Vágólapra másolva!
2014.03.02. 16:48
A Soroksár 2–0-ra nyert az ESMTK vendégeként a labdarúgó NB III Középcsoportjában, amelyet így újra hatpontos előnnyel vezet a Szeged előtt.

KÖZÉPCSOPORT. Ifjabb Nyilas Elek büntetőt hibázott az ESMTK otthonában, a Soroksárnak azonban ez is belefért, hiszen 2–0-ra vezetett már ekkor (Farkas Attila és Lisztes Krisztián góljával), és az eredmény ezután sem változott már. A listavezető Soroksár ezzel visszaállította hatpontos előnyét a szombaton nyerő Szeged 2011-Grosics Akadémiával szemben. A Videoton II emberelőnyben játszva harcolta ki a győzelmet a Dunaharaszti vendégeként, Géresi Krisztián a 79. percben szerezte a találkozó egyetlen gólját. A Dabas és a Baja nem bírt egymással.KÖZÉPCSOPORT. Ifjabb Nyilas Elek büntetőt hibázott az ESMTK otthonában, a Soroksárnak azonban ez is belefért, hiszen 2–0-ra vezetett már ekkor (Farkas Attila és Lisztes Krisztián góljával), és az eredmény ezután sem változott már. A listavezető Soroksár ezzel visszaállította hatpontos előnyét a szombaton nyerő Szeged 2011-Grosics Akadémiával szemben. A Videoton II emberelőnyben játszva harcolta ki a győzelmet a Dunaharaszti vendégeként, Géresi Krisztián a 79. percben szerezte a találkozó egyetlen gólját. A Dabas és a Baja nem bírt egymással.

KELETI CSOPORT. A csoport egyetlen vasárnapi mérkőzésén a DVSC-DEAC a szünet után fordított Ebesen, és 2–1-es győzelmével a tabella élére állt.

NYUGATI CSOPORT.
A Győri ETO II kiütéses, 6–1-es győzelmet aratott a Körmend ellen, a 20 éves Illés Dávid háromszor volt eredményes. A Mosonmagyaróvár és a Diósd idegenben nyert egygólos különbséggel.

LABDARÚGÓ NB III, 17. FORDULÓ

KÖZÉPCSOPORT
ESMTK–Soroksár 0–2
Dunaharaszti–Videoton II 0–1
Dabas–Baja 1–1
SZOMBATI EREDMÉNYEK
Rákosmente–Honvéd-MFA 2–5
Maglód–Bölcske 0–0
Szeged–Komló 2–0
Gyula–Monor 2–1
Orosháza–Szekszárd 3–3
TABELLA ITT!

KELETI CSOPORT
Ebes–DVSC-DEAC 1–2
SZOMBATI EREDMÉNYEK
Felsőtárkány–Ferencváros II 2–2
Putnok–Kazincbarcika 2–1
Cigánd–Hatvan 0–0
Jászapáti–Hajdúböszörmény 0–1
Nyírbátor–REAC 1–1
Tiszaújváros–Veresegyház 2–0
TABELLA ITT!

NYUGATI CSOPORT
Andráshida–Mosonmagyaróvár 0–1
Győri ETO II–Körmend 6–1
BKV Előre–Diósd 1–2
SZOMBATI EREDMÉNYEK
Haladás II–Csepel 0–0
Balatonfüred–Veszprém 1–0
Tököl–Budaörs 0–2
Dorog–Újbuda 0–2
Március 26.
15.00: Nagyatád–Csákvár
TABELLA ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik