NB III: Kenesei edzőként mégis marad a III. Kerületnél

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.08. 21:17
Mégsem távozik az NB III-ban szereplő III. Kerületi TVE-től a 41 éves Kenesei Krisztián, de a jövőben már nem labdarúgóként, hanem teljes státuszban egyéni képzéseket nyújtó edzőként szolgálja a klubot – adta hírül az óbudai klub honlapja.

Mint arról beszámoltunk, a 41 esztendős Kenesei Krisztiánnal szerződést bontott a III. Kerületi TVE, azóta azonban kiderült, hogy a korábbi válogatott támadó mégis marad a klubnál.

Az óbudai egyesület ugyanis életbe léptette a 2016 februárjában kötött megállapodás opcióját, amely alapján Kenesei NB-s labdarúgó-karrierje befejeztével teljes státuszban egyéni képzőként folytatja a munkáját a klubnál.

A csatár egyébként a III. Kerületi TVE utánpótlásában az aktív futball mellett egy ideje már ellátott ilyen feladatot, továbbá a segédedzői munkába is belekóstolt. Sőt, 2017 májusában korábbi csapata, az MTK felkérte, hogy a Talent-program keretében tartson egyéni képzéseket – Teodoru Vaszilisszel együtt a támadókkal foglalkozott.

Kenesei Krisztián 1996 szeptemberében az MTK színeiben mutatkozott be a magyar élvonalban. Pályafutása során háromszoros NB I-es bajnok és háromszoros Magyar Kupa-győztes lett, egyszer pedig a gólkirályi címet is elhódította.

2000–2005 között 29 alkalommal lépett pályára a magyar válogatottban és 9 gólt szerzett.

Az NB III Nyugati csoportjában szereplő óbudai klubhoz 2016 elején érkezett, és két év alatt 52 bajnokin 30 gólt szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik