NB III: El-csapatoktól is igazolna az NB II-be feljutó Győr

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.23. 11:44
A labdarúgó NB III Nyugati Csoportjában szereplő ETO FC Győr vezetősége hét-nyolc minőségi játékos szerződtetését tervezi, miután bajnok lett és feljutott a másodosztályba.

„Úgy tervezzük, hogy hét-nyolc minőségi futballistát igazolunk – árulta el a Kisalföldnek Soós Imre, a Győr sportigazgatója. – Közülük többen már alá is írták a szerződésüket, de neveket egyelőre nem akarok mondani. A határon túlról, Európa-ligát megjárt csapatokból is érkeznek hozzánk jó játékosok.”a Kisalföldnek Soós Imre, a Győr sportigazgatója. – Közülük többen már alá is írták a szerződésüket, de neveket egyelőre nem akarok mondani. A határon túlról, Európa-ligát megjárt csapatokból is érkeznek hozzánk jó játékosok.”

„Az MLSZ szabályozásának értelmében jövőre egy 1997-es és egy 1998-as születésű fiatalnak végig a pályán kell lennie az NB II-ben. Minden szakmai szempontot figyelembe véve Győrben úgy döntöttek, hogy a csapat tehetséges, 1999-es születésű kapusa, Gyurákovics Erik lesz az első számú jelölt erre a posztra. Több rutinos kapussal is tárgyalunk, aki elfogadja ezt az állapotot, de ha a helyzet úgy kívánja, akkor bevethető lesz. Jelenlegi kapusunknak, Kunsági Rolandnak is felajánlottuk ezt a lehetőséget, valamint képben van az újpesti Balajcza Szabolcs és a gyirmóti Sebők Zsolt. Döntés még nem született.”

LABDARÚGÓ NB III, 32. FORDULÓ
VASÁRNAPI MÉRKŐZÉSEK


NYUGATI CSOPORT
ETO FC Győr–Csorna 2–1
Érd–Videoton II 5–1
Andráshida–Puskás Akadémia II 1–3
Hévíz–Bp. Honvéd-MFA 0–0
Sárvár–Gyirmót II 2–0

TABELLA ITT!

KELETI CSOPORT
DVSC-DEAC–REAC 1–1
ESMTK–Nyírbátor 2–2
Újpest II–Monor 0–2
MTK II–DVTK II 3–0

TABELLA ITT!

KÖZÉPCSOPORT
Dunaharaszti–Mórahalom 1–1
Hódmezővásárhely–Budafok 0–2
Méhkerék–Szekszárd 2–2
Pénzügyőr–Paks II 1–1
Ferencváros II–Komló 3–2
FC Dabas–Békéscsaba II 1–0

TABELLA ITT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik