NB III: edzőváltás Taksonyban, távozott a korábbi NB I-es védő

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2020.09.09. 09:13
null
Schőn László még a DEAC trénereként (Fotó: Matey István/Hajdú-bihari Napló)
Edzőváltás történt a labdarúgó NB III Közép-csoportjában szereplő Taksony SE-nél, Lakatos Béla helyett Schőn László lett az új tréner – tudta meg a Nemzeti Sport Online.

 

A 35 éves Lakatos Béla – aki játékos-pályafutása során futballozott Diósgyőrben, Nagyberkiben, Mezőkövesden, Felsőtárkányban, Kazincbarcikán, az STC Salgótarjánban, Egerben és a Jászberényi FC-nél is – 2020 elején játékosként igazolt a Taksonyhoz, amelyben tavasszal két bajnokin pályára is lépett, emellett az akkori vezetőedző, Gálhidi György munkáját segítette másodedzőként.

Gálhidi azonban nyáron az NB II-es Nyíregyháza trénere lett, helyére pedig Lakatos Bélát nevezték ki vezetőedzőnek a taksonyi vezetők (az aktív futballal Lakatos felhagyott). Bár a csapat nem rajtolt rosszul az NB III Közép-csoportjában – 8 bajnokin 9 pontot szerzett, ezzel a 11. helyen áll a bajnokságban – a felek most mégis a szakítás mellett döntöttek. Lakatos mellett távozik a játékos-pályaedző, a 34 éves Hegedűs Csaba is, aki visszatér Vácra, de az idény hátralévő részében kizárólag futballozni fog.

Már meg is van a Taksony új trénere, aki nem más, mint a korábban a Ceglédet és a DEAC-ot is irányító Schőn László.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik