NB III: Détári nélkül nyert a Tárkány, Zádori triplájával a Gyula

Vágólapra másolva!
2014.05.03. 23:34
A labdarúgó NB III 26. fordulójában a Keleti csoport rangadóján a Kazincbarcika 4–3-ra győzött a kis Loki otthonában. A Felsőtárkány Détári Lajos nélkül 3–1-re nyert a Nyírbátor ellen. A Középcsoportban a Gyula Zádori Emeric Daniel mesterhármasával múlta felül a Bölcskét, míg a Nyugati csoportban a Budaörs hiába fordított 0–2-ről, végül pont nélkül maradt.
TABELLÁK ÉS TOVÁBBI MENETREND ITT!
KELETI CSOPORT
KÖZÉPCSOPORT
NYUGATI CSOPORT
TABELLÁK ÉS TOVÁBBI MENETREND ITT!
KELETI CSOPORT
KÖZÉPCSOPORT
NYUGATI CSOPORT

A Keleti csoport rangadóját a DVSC-DEAC és a Kazincbarcika játszotta, a végig fordulatos mérkőzésen végül a 90. percben szerzett Molnár Gábor-góllal győzedelmeskedett a Barcika. A siker azért is nagy jelentőségű, mert az éllovas Létavértes két pontot hagyott a masszív Putnok otthonában, így újra teljesen nyílt a bajnoki címért folytatott harc. A Cigánd Tiszaújvárosban a 91. percben összehozott találattal mentett pontot, így már 18 (!) mérkőzés óta veretlen a bajnokságban. Korábbi csapatát, a REAC-ot keserítette Kiss Károly, aki a Jászapáti egyenlítő gólját szerezte a palotaiak ellen. A Hajdúböszörmény három mérkőzés után nyert újra. Két vereség után visszatért a győzelmi ösvényre a Felsőtárkány, amely Détári Lajos nélkül kasszírozott három pontot – az 51 esztendős, korábbi világválogatott középpályás a két hete a Putnoktól elszenvedett 3–1-es vereség óta nem jelent meg a klubnál.

A Középcsoportban Lovrencsics Balázs duplájával nyert a listavezető Soroksár a tavasszal ezidáig 100 százalékos Videoton II otthonában – a 23 esztendős csatár így már 16 gólos a bajnokságban. Az Orosháza a Maglóddal, a Szekszárd a Monorral ikszelt, míg a Gyula Zádori Emeric Daniel triplájával verte meg az egyre nagyobb bajba kerülő Bölcskét.

A Nyugati csoportban a listavezető Csákvár már csütörtökön lejátszotta soros mérkőzését, így ma üldözőjén, a Budaörsön volt a sor. Albert Flórián együttese 0–2-ról fordított a Nagyatád otthonában, de a hajrát nem bírták a Pest megyeiek, a Nagyatád hét perc alatt két gólt szerzett és végül 4–3-ra győzött. A vendégek ráadásul Pleván Ádám és Jovánczai Zoltán kiállítása miatt kilenc emberrel fejezték be a meccset. A tavasszal gyengélkedő Veszprém kilenc meccs után győzött újra, nem is akárhogy, a sereghajtó Körmendnek öt gólt rúgott a bakonyi együttes. A Diósd a Csepelen aratott sikerével életben tartotta bennmaradási reményeit, míg a Balatonfüred a Dorog ellen, az Újbuda pedig a Haladás II otthonában kerekedett felül.

KELETI CSOPORT

DVSC-DEAC–Kazincbarcika 3–4
Felsőtárkány–Nyírbátor 3–1
Putnok–Létavértes 1–1
Tiszaújváros–Cigánd 2–2
Ferencváros II–Hajdúböszörmény 0–1
Jászapáti–REAC 1–1

KÖZÉPCSOPORT

Orosháza–Maglód 1–1
Szekszárd–Monor 2–2
Videoton II–Soroksár 1–2
Gyula–Bölcske 3–0

NYUGATI CSOPORT

Balatonfüred–Dorog 1–0
Csepel–Diósd 0–1
Veszprém–Körmend 5–0
Nagyatád–Budaörs 4–3
Haladás II–Újbuda 0–2

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik