NB III: a volt MLSZ-elnök csábította el a Vasas legendáját

Vágólapra másolva!
2015.06.26. 13:03
A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB III-ban szereplő III. Kerületi TVE-nél elnöki tanácsadóként dolgozó korábbi MLSZ-elnök, Kisteleki István hívására mondott igent a Vasastól érkező új szakmai igazgató, Tóth András.

Tóth András, a Vasas egykori csapatkapitánya, a szurkolók egyik nagy kedvence, manapság pedig Szanyó Károly segítője. Pályaedző. Illetve már csak volt…

„Nehéz pillanatok, még nehezebb döntés – mondta Tóth András a Nemzeti Sportnak. – Elhagyni a szeretett klubomat egyik pillanatról a másikra… Az élet néha váratlan szituációkat hoz, mint most, amikor is kedvező ajánlatot kaptam Óbudán, a nagy terveket szövögető III. Kerületi TVE csapatától. A korábbi MLSZ-elnök, az elnöki tanácsadóként dolgozó Kisteleki István hívott a klubhoz, és úgy gondoltam, belevágok. Szakmai igazgató leszek, enyém a felelősség, enyém az utánpótlás, enyém a csapat.”

A Nemzeti Sport Online megtudta, hogy a III. Kerület szakmai stábja Tóth András mellett a korábban többek között a Honvédban, Siófokon, Cipruson és Izraelben is védő kapussal, Vezér Ádámmal is erősödik, aki kapusedzőként tevékenykedik a klubnál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik