NB III: a Vidinél gólkirály is volt, játszott a Fradiban – Pécsen folytatja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.07.29. 14:03
Az előző idényben az NB III Közép-csoportjában a bennmaradásért küzdő Pécsi MFC több játékos szerződtetését is bejelentette a napokban. A hétvégi bajnoki rajt előtt jelentősen átalakult a baranyaiak kerete.
Máté János Pécsen folytatja (Fotó: pmfc.hu)
Máté János Pécsen folytatja (Fotó: pmfc.hu)
Máté János Pécsen folytatja (Fotó: pmfc.hu)
Máté János Pécsen folytatja (Fotó: pmfc.hu)
Máté János Pécsen folytatja (Fotó: pmfc.hu)

 

A hétvégén újabb két játékost szerződtetett az NB III-as Pécsi MFC. A Kárpátalján született, azeri származású, 21 éves középpályás, Godzsajev-Telmán Rabil az NB I-be feljutó Kaposvártól érkezett Pécsre, az előző idényben 18 meccsen játszott a másodosztályban a somogyiaknál.

Pécsen folytatja a legutóbb a Szeged GA-nál futballozó, 29 esztendős csatár, Máté János is, aki számos élvonalbeli klubnál is futballozott korábban, többek között a Videotonnál és a Ferencvárosnál. A Videoton második csapatában (amely akkor Videoton-Puskás Akadémia néven szerepelt) a 2011–2012-es idényben gólkirály lett az NB II Nyugati csoportjában, 17 találattal.

Említettek mellett korábban Kónya Dávid, Grabant Bence, Tihanyi Olivér, Bohota Ádám, Szabó Dominik, Hegedűs Márk, Nikics Nemanja, Németh Márk, Gajág Gergő, Rácz László, Sági Milán és Helesfay Donát is a PMFC-hez szerződött. Vas László csapata vasárnap, az utolsó nyári felkészülési meccsén 6–1-re győzött a Mol Fehérvár II ellen.

A pécsiek augusztus 4-én, 17 órától kezdik meg az új idényt az NB III Közép-csoportjában, 17 órától a Szekszárdot fogadják.

LABDARÚGÓ NB III
KÖZÉP-CSOPORT
1. FORDULÓ
AUGUSZTUS 4., VASÁRNAP
17.00:
FC Dabas–Kelen SC
17.00: Dunaharaszti MTK–Szentlőrinc SE
17.00: Pécsi MFC–Szekszárdi UFC
17.00: THSE Szabadkikötő–Kozármisleny
17.00: Bp. Honvéd MFA–Taksony SE
17.00: Kecskeméti TE–Dabas-Gyón FC
17.00: Monor–Rákosmente KSK
19.00: Dunaújváros–Iváncsa KSE

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik