NB III: 7-1 után 7-0-val jelentkezett a keleti éllovas Kisvárda

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.13. 20:11
A Keleti csoportban a Cigánd, a Kisvárda és a Putnok, a Nyugatiban a Budaörs maradt százszázalékos a labdarúgó NB III 5. fordulójának szombati játéknapja után. A Középcsoport eddigi hibátlanja, az ESMTK 3–0-ra kikapott a Kozármislenyben megvívott rangadón, de az első helyet így is megőrizte.

KELETI CSOPORT KELETI CSOPORT

Az egy hete 7–1-re nyerő Kisvárda szombaton 7–0-ra győzött Tiszaújvárosban, ennek ellenére csak holtversenyben vezeti a keleti tabellát, mert hozzá hasonlóan a Putnok és a Cigánd is nyert az 5. fordulóban – mindhárom csapat százszázalékos!

A kisvárdaiak Marko Milovac (2), Hegedüs Tibor, Kardos Norbert, Nagy Róbert, Fodor András és Erős Gábor góljával tarolták le a Tiszaújvárost. A Putnok 0–1-ről, Nagy Csaba, Galambosi Máté és Sápi József góljával gyűrte le az edzőváltáson áteső Salgótarjánt, míg a Cigánd Roszel Róbert duplájára alapozva verte meg 4–3-ra a háromszor is egyenlítő Honvéd-akadémistákat – a győztes gólt Varga Máté a 90. percben szerezte. A nyerőembert a 94. percben kiállították.

A Hatvan sok helyzetet puskázott el Jászberényben, így be kellett érnie az 1–1-es döntetlennel.

KÖZÉPCSOPORT

Tóth Adrián duplájára alapozva a Kozármisleny 3–0-ra legyőzte az eddig százszázalékos ESMTK-t a labdarúgó NB III szombati játéknapján, ezzel kétpontnyira megközelítette a Középcsoport tabelláján. Az újonc SZEOL idegenben vette el a Dzurják József irányította REAC veretlenségét, míg a Videoton II immár négy forduló óta nyeretlen – ezúttal a lendületben lévő Gyula kapta el.

NYUGATI CSOPORT

Az Albert Flórián irányította Budaörs szombaton hazai pályán 3–0-ra legyőzte az újonc Sárvárt, így öt forduló után hibátlan mérleggel vezeti a nyugati tabellát. A budaörsiek Sánta Attila és a múlt hét után újra szabadrúgásból betaláló Bogáti Péter góljával már a 20. percre megnyugtató előnyt szereztek a Sárvár ellen, Bogáti beadása után Sajbán Máté a második félidő elején tette biztossá a győzelmet.

Az eddig százszázalékos Újbuda nagy bajban volt, a sereghajtó Nagyatád az ügyeletes gólvágója, Vukan Nikolics találatával vezetett, a hazaiak végül a 92. percben – immár emberelőnyben játszva – Kovács Dávid révén mentettek meg maguknak egy pontot.

A Dorog Balatonfüreden is folytatta jó szereplését, győztes gólját a korábbi ferencvárosi játékos, Schultz Levente szerezte. Mayer Milán duplázott a Győri ETO második csapatában, a kárvallott a III. kerületi TVE volt.

A Mosonmagyaróvár a Csepel ellen szerezte meg első pontjait, a győztes gólt Régely László érte el a második félidő elején.

Fordulatos meccsen játszott döntetlent a korábban egyaránt az NB I-ben vitézkedő Veszprém és Tatabánya – előbb a vendégek, később a veszprémiek vezettek, Sebők István a 70. percben állította be a 2–2-es végeredményt.

LABDARÚGÓ NB III, 5. FORDULÓ

KELETI CSOPORT, szombati mérkőzések
Felsőtárkány–Nyírbátor 2–4
Cigánd–Bp. Honvéd-MFA 4–3
Putnok–Salgótarján 3–1
Tiszaújváros–Kisvárda 0–7
Jászberény–Hatvan 1–1

TABELLA ITT!

KÖZÉPCSOPORT, , szombati mérkőzések
Videoton II–Gyula 0–2
Szekszárd–Maglód 1–0
Baja–Orosháza 0–0
REAC–SZEOL SC 1–3
Kozármisleny–ESMTK 3–0
Bölcske–Monor 1–0

TABELLA ITT!

NYUGATI CSOPORT, szombati mérkőzések
Diósd–Tököl 1–0
Balatonfüred–Dorog 1–2
Veszprém–Tatabánya 2–2
Újbuda–Nagyatád 1–1
Budaörs–Sárvár 3–0
Mosonmagyaróvár–Csepel 1–0
Győri ETO II–III. ker. TVE 3–1

TABELLA ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik