NB III: 5–0-s kiütés a nyugati rangadón, nyert a Kaposvár is

Vágólapra másolva!
2018.04.21. 19:36
Az éllovas Kaposvár és üldözője, az Ajka is győzött a labdarúgó NB III 24. fordulójának szombati játéknapján, továbbra is két pont a különbség közöttük a Nyugati csoport tabelláján. A Közép-csoportban a Tiszakécske 5–2-re megverte a Dabast, és átvette az első helyet.

A Kaposvár Ivancsics Gellért és Böjte Patrik góljával nyert a Pénzügyőr vendégeként, míg a Nyugati csoport rangadóján a hetes győzelmi szériából érkező Ajka nem várt különbséggel verte meg a III. kerületi TVE-t, amely szintén kiváló formában volt az elmúlt hetekben – az előző nyolc bajnokiján egyetlen pontot sem veszített.Kaposvár Ivancsics Gellért és Böjte Patrik góljával nyert a Pénzügyőr vendégeként, míg a Nyugati csoport rangadóján a hetes győzelmi szériából érkező Ajka nem várt különbséggel verte meg a III. kerületi TVE-t, amely szintén kiváló formában volt az elmúlt hetekben – az előző nyolc bajnokiján egyetlen pontot sem veszített.

Jövő szombaton Kaposvár–Ajka rangadót rendeznek Kaposváron.

A Közép-csoportban a Tiszakécske Juhász László és Tölgyesi Viktor két-két góljára építve győzte le a Dabast, szerzett egy pontot a bennmaradásért harcoló Kozármisleny, míg a Szentlőrinc sorozatban negyedszer győzött.

A Keleti csoportban főként alsóházi csapatok játszottak szombaton, a Cigánd és a Gyöngyös „hatpontos mérkőzésen” aratott fontos győzelmet.

LABDARÚGÓ NB III
24. FORDULÓ, szombati mérkőzések

KELETI CSOPORT
Debreceni EAC–Cigánd 0–1
Gyöngyösi AK–Balassagyarmati VSE 1–0
Tállya–Putnok FC 1–1

A KELETI CSOPORT ÁLLÁSA ITT!

KÖZÉP-CSOPORT
Kozármisleny–SZEOL SC 1–1
Tiszakécske–FC Dabas 5–2
Rákosmente–Mórahalom 3–1
Szentlőrinc–Vecsési FC 2–0
Dunaújváros–Makó FC 2–2

A KÖZÉP-CSOPORT ÁLLÁSA ITT!

NYUGATI CSOPORT
Pénzügyőr SE–Kaposvári Rákóczi 0–2
FC Ajka–III. kerületi TVE 5–0
Pápai Perutz FC–Dunaharaszti 4–2
Érdi VSE–BKV Előre 2–0
Csorna–Veszprém 1–0

A NYUGATI CSOPORT ÁLLÁSA ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik