NB III: 18-szoros bajnokcsapat érkezik Kaposvárra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
2017.07.27. 17:05
A 18-szoros horvát bajnok Dinamo Zagrebbel játssza stadionavatóját a labdarúgó NB III Nyugati csoportjában legutóbb harmadik helyen végző Kaposvári Rákóczi – írja a somogyfoci.hu.

A mérkőzésre augusztus 5-én, szombaton 19 órától kerül sor. A belépés ingyenes.

A horvát klub ígéretei szerint az első keretével érkezik, nem a tartalékokkal, így Kaposváron pályára léphet a korábban a Manchester United keretéhez tartozó chilei Ángelo Henríquez is.

A Dinamo Zagreb az előző szezonban „csak” a második helyen végzett hazája élvonalában, előtte viszont sorozatban 11 bajnoki címet szerzett. A fővárosi együttes a jelenlegi idényben két forduló után vezeti a tabellát, míg az Európa-liga harmadik selejtezőkörében a norvég Odd-dal csap össze.

A kaposváriakkal kapcsolatos további hír, hogy – a hlsz.hu szerint – a nyár elején öt kaposvári játékos fordult a Hivatásos Labdarúgók Szervezetéhez azzal, hogy az utolsó havi fizetéssel tartozik nekik a klub, közülük ketten az elmaradt munkabéren felül táppénzzel és egyéni edzéssel kapcsolatos problémát is jeleztek. További egy játékos pedig a szervezet segítéségét kérte, mivel a munkaviszony közös megegyezéssel történő megszüntetésének körülményeit rögzítő megállapodásban foglalt fizetési határidőt több ízben sem tartotta a somogyi klub.

A klub jogi képviselője erre levelet küldött a HLSZ-nek, hogy a tartozás rendezése „napokon belül” meg fog történni, jelenleg tehát itt tart az ügy.

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek