NB III: Albert Flórián csapata nem spórolt a gólokkal

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.28. 19:25
A nyugati listavezető Budaörs 5–2-re legyőzte a Diósdot, a Keleti csoport élén váltás történt (a Kisvárda megelőzte a Putnokot), a Középcsoportban pedig a Kozármisleny meglepetésre kikapott az eddig nyeretlen Maglódtól – a 16. fordulóval szombaton megkezdődött a labdarúgó NB III tavaszi szezonja.

KELETI CSOPORT: előzést hozott a tavaszi nyitány, élre állt a Kisvárda KELETI CSOPORT: előzést hozott a tavaszi nyitány, élre állt a Kisvárda

Az eddigi keleti éllovas Putnok két pontot a Hajdúböszörmény otthonában hagyott (0–0), eközben a Kisvárda 2–1-re győzött a DVSC-DEAC vendégeként, így a két csapat helyet cserélt a Keleti csoport élén.

A Kazincbarcika–Cigánd rangadó döntetlent hozott, a szintén az élbolyhoz tartozó Hatvan hazai pályán hiába uralta a játékot, meglepetésre nem bírt a Gyöngyössel.

A nagy terveket szövögető Jászberény Szilágyi Norbert és Tisza Kálmán góljával érvényesítette a papírformát a Veresegyház ellen.

 

KÖZÉPCSOPORT: megint megsorozták a leggyengébb védelmet

A Középcsoportot vezető, vasárnap pályára lépő Vác üldözői közül a Dabas nyert Gyulán, a Kozármisleny viszont meglepő vereséget szenvedett a Maglód otthonában. A Baja hetet kapott Bölcskén.

Az eddig nyeretlen Maglód a szünetben már három góllal vezetett, a vendégek az utolsó tíz percben szerezték két góljukat. A maglódiak győzelme azt jelenti, hogy már csak a nyugati sereghajtó Tököl nyeretlen a 2014–2015-ös bajnokságban.

A SZEOL Beretka Péter 85. percbeli közeli lövésével győzte le az ESMTK-t, míg a Bölcske hetet vágott a Bajának, amely 48 kapott góljával jelenleg negatív csúcstartó a teljes NB III-as mezőnyben. A hazaiak góljait Miskovicz Roger, Szili István, Szalánczi Gergő, Tóth János, Tóth Tibor és a csereként beállva duplázó Farsang Patrik szerezte.

 

NYUGATI CSOPORT: Albert Flórián csapata nem spórolt a gólokkal

A Nyugati csoportot vezető Budaörs a Diósd 5–2-es legyőzésével tudta le a 16. forduló szombati játéknapját. Albert Flórián csapatában a rutinos Tüske Roland klasszikus mesterhármast ért el a 46. percre, a további budaörsi gólokat a télen Csákvárról igazolt Imrik László és a BKV Előrétől érkező Babos Barnabás szerezte.

A vetélytársak közül az Újbuda a hajrában kapott gól miatt nem nyert a III. Kerület otthonában, míg a Győri ETO II – amely NB I-es tartalékcsapatként nem léphet feljebb – begyűjtötte a három pontot Sárváron.

A tavaszt 22 pontos levonással indító, az élbolyból kizuhanó Dorog megkezdte a kapaszkodást a Nagyatád legyűrésével.

LABDARÚGÓ NB III, 16. FORDULÓ, szombati mérkőzések

KELETI CSOPORT
Jászberény–Veresegyház 2–0
Hatvan–Gyöngyös 2–2
Kazincbarcika–Cigánd 1–1
Hajdúböszörmény–Putnok 0–0
Nyírbátor–Tiszaújváros 0–1
DVSC-DEAC–Kisvárda 1–2

TABELLA ITT

KÖZÉPCSOPORT
Gyula–Dabas 1–2
Bölcske–Baja 7–0
Monor–REAC 1–1
Orosháza–Szentlőrinc 1–1
SZEOL–ESMTK 2–1
Maglód–Kozármisleny 3–2

TABELLA ITT!

NYUGATI CSOPORT
Mosonmagyaróvár–Balatonfüred 1–2
Budaörs–Diósd 5–2
Sárvár–Győri ETO II 0–2
Dorog–Nagyatád 2–1
Tököl–BKV Előre 0–2
III. Kerületi TVE–Újbuda 1–1

TABELLA ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik