NB II: visszatért Újpestről Nyíregyházára a kapus

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2020.01.08. 17:07
Visszatér Fadgyas Tamás az élvonalbeli Újpesttől a labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacushoz, a kapus érkezése mellett Kártik Bálint szerződést hosszabbított – számolt be róla a szabolcsi klub honlapja.

A 24 esztendős Fadgyas Tamás 2018 nyarán érkezett Nyíregyházára nevelőegyesületétől, az MTK-tól. A Szparinál egy évet töltött el, majd féléves újpesti kitérő után most ismét magára öltheti a piros-kékek mezét. Fadgyas Tamással másfél plusz egy éves szerződést kötött a szabolcsi klub.

A 22 éves középpályás, Kártik Bálint szerződése nyáron járt volna le, de a felek mindenben megállapodtak, így további két plusz egy évig a Nyíregyháza Spartacusban futballozik. Kártik a 2016–2017-es idényben érkezett a klubhoz, és meghatározó játékosa lett a csapatnak. Az őszi szezonban 18 NB II-es bajnokin lépett pályára, és két gólt szerzett.

A Nyíregyháza szombaton 11 órától a Debrecen ellen lép pályára felkészülési találkozón, majd január közepén edzőtáborba utazik Törökországba, ahol az orosz Habarovszk, a lengyel Legia Warszawa, az orosz Krasznodar harmadik számú csapata, illetve a bolgár Szeptemvri Szófia ellen lép pályára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik