NB II: visszatért Győrbe a 12-szeres válogatott szélső

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.06. 15:15
null
Koltai Tamás visszatért az ETO-hoz (Fotó: eto.hu)
A labdarúgó NB II-ben szereplő ETO FC Győr a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette Koltai Tamást, aki így visszatért a nevelőegyesületéhez. A 12-szeres válogatott középpályás mellett még három játékos érkezését jelentette be ma a győri csapat.

 

Koltai Győrben nevelkedett, majd 2013-ban bajnoki címet ünnepelhetett az ETO-val. Ezt követően szerepelt a Videotonban és a Paksban is, most pedig azzal a céllal tért vissza Győrbe, hogy segítsen a cspatnak az élvonalba való visszajutásban. A 31 éves, 12-szeres válogatott szélső a 29-es számú mezt választotta.

„A cél egyértelműen az NB I, én is azért jöttem vissza. Jó érzés újra itt lenni, a családdal leülve együtt döntöttünk így. Az ETO vezetősége megkeresett, felvázolták, hogy mit szeretnének, és tetszett, jöttem is azonnal” – mondta Koltai Tamás a klubhonlapnak.

Koltai érkezése mellett még három játékos szerződtetését jelentette be ma az ETO: Marko Vukaszovics, Tar Zsolt és Horváth Tamás is a győrieknél folytatja.

Tar Zsolt a Puskás Akadémiától érkezett Győrbe, igaz legutóbb kölcsönben az NB II-es Csákvárban szerepelt. A 22 esztendős védő kétéves szerződést írt alá, és a 22-es mezt fogja viselni.

A 27 éves Marko Vukaszovics ismerős lehet a magyar labdarúgást követő szurkolóknak, hiszen korábban a Kecskemétben és a Vasasban is futballozott. A szerb védekező középpályás a Vojvodinától jött, s hároméves megállapodást kötött a győriekkel. Ő a 44-es mezben szerepel majd.

A 31 éves Horváth Tamás korábban védett az Újpestben, a Videotonban és a Puskás Akadémiában is. A kapus legutóbb a Mezőkövesden játszott.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ETO FC GYŐRNÉL
Érkezők:Baracskai Roland(Mezőkövesd),Beliczky Gergő(Kaposvár), Horváth Tamás (Mezőkövesd), Jakab Dávid(MTK),Koltai Tamás(Paks),Mervó Bence (DAC – Szlovákia),Tar Zsolt(Csákvár),Marko Vukaszovics(szerb, FK Vojvodina – Szerbia)
Távozók:Beliczky Gergő(Kaposvár),Daru Bence(Paks – kölcsönből vissza, onnan Nyíregyháza),Gyagya Attila(szabadon igazolható),Rokszin Ádám(Vasas?),Szabó Lukas(szlovákiai, szabadon igazolható),Tajthy Tamás(?),Zamostny Balázs(szabadon igazolható)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik