NB II: visszatért a Szparihoz a tehetség; EL-csapat is ellenfél lesz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.11. 16:02
Ötvös Bence a labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus keretével kezdte el a munkát, a fiatal középpályás ősszel Cigándon futballozott kölcsönjátékosként; emellett az is biztossá vált, hogy a Szpari február 3-án a fehérorosz BATE Boriszovval játszik – számolt be róla a szabolcsi klub honlapja.

A Nyíregyháza saját nevelésű játékosa, Ötvös Bence a nyáron profi szerződést kapott a klubtól, majd fejlődésének szem előtt tartásával az NB III-as Cigándhoz került kölcsönbe.

Szénay Péter együttesében meghatározó emberré vált, többször is kimagasló teljesítményt nyújtott, így a cigándi vezetőkkel való egyeztetés után az a döntés született, hogy a Szparival kezdi meg a mostani felkészülést. Hogy a tavaszt Nyíregyházán vagy Cigándon tölti-e, néhány héten belül eldől.

A nyíregyháziakkal kapcsolatos hír még, hogy a csapat február 3-án egy nemzetközileg jegyzett csapattal találkozik felkészülési mérkőzés keretében Törökországban: a Szpari ellenfele aznap a 14-szeres fehérorosz bajnok BATE Boriszov lesz, amely ősszel az Európa-liga csoportkörében szerepelt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik