NB II: újraindultak az edzések Csabán, felkészülési meccsek is lesznek

Vágólapra másolva!
2020.05.13. 17:12
null
A Békéscsaba május végén újra pályára lép felkészülési meccsen (Fotó: Imre György/Békés Megyei Hírlap)
A mai napon újraindultak az edzések a labdarúgó NB II-ben szereplő Békéscsabánál, a csapat május végén és június elején két felkészülési meccset játszik majd a szintén másodosztályú Szolnokkal – számolt be róla a klub honlapja.

 

A kormányrendeletek által megfogalmazott könnyítésekkel és a Magyar Labdarúgó-szövetség ajánlásaival (MLSZ) szinkronban, szerdától rendkívül szigorú biztonsági előírások mellett újraindultak az edzések a labdarúgó NB II-ben szereplő Békéscsaba labdarúgói számára a Kórház utcai Stadionban és a Békéscsaba Labdarúgó Akadémia területén.

Mindezt megelőzően a keret tagjai – így a játékosok és a szakmai stáb is – szerdán szűrővizsgálaton vettek részt. Az edzéseket kizárólag azok látogathatják majd, akik a teszten negatív eredményt produkálnak.

A csapat két felkészülési mérkőzést is játszik a közeljövőben, először május 30-án, 10.00 órától a Szolnoki MÁV FC ellen lép pályára, majd az edzőmeccs „visszavágóját” június 5-én, 11.00 órától rendezik meg Szolnokon, a Tiszaligeti Stadionban.

A nyári igazolásokkal és szerződéskötésekkel kapcsolatban a lila-fehér klub vezetőségének továbbra is elkötelezett célja, hogy főképp saját nevelésű, békéscsabai vagy Békés megyei származású játékosok alkossák a csapat legalább 80 százalékát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik