NB II: újabb négy távozó Békéscsabán, ketten hosszabbítottak

Vágólapra másolva!
2020.07.03. 07:32
null
Király Patrik a maradók között (Fotó: Imre György/Békés Megyei Hírlap)
Faragó Tomás és Lustyik Levente után Burai Erik Csaba, Zahorán Balázs, Dávid Zoltán Gergő és Polényi Gábor is távozik a labdarúgó NB II-ben szereplő Békéscsabától – számolt be róla a lila-fehér klub honlapja.

 

Zahorán Balázsnak és Dávid Zoltán Gergőnek a klub új szerződést ajánlott, de ők úgy döntöttek, hogy azt nem fogadják el, inkább máshol próbálnak szerencsét. A vezetőség nem hosszabbította meg Polényi Gábor megállapodását, illetve máshol kezdte meg a felkészülési időszakot Burai Erik Csaba.

A csapat egyik oszlopos tagja, Király Patrik viszont hosszabbított az Előrénél, csakúgy, mint Szalai Dániel, akire szintén kiemelten számít majd a szakmai stáb a középpályán. Profi szerződéssel folytatja a klubnál Hodonicki Márk, aki a megyei I. osztályú Békéscsaba II-ben már korábban bemutatkozott.

A távozó Hanyecz János kapusedző helyett Molnár Levente lesz a kapusok trénere a jövőben – Molnár már dolgozott a Békéscsaba Labdarúgó Akadémiánál, most pedig a Puskás Akadémiától tért vissza Csabára.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BÉKÉSCSABÁNÁL
Érkezők: Bora György (Siófok), Hodonicki Márk (Békéscsaba II), Paudits Patrik (Dorog)
Távozók: Burai Erik Csaba (?), Dávid Zoltán Gergő (?), Faragó Tomás (?), Lustyik Levente (MTK kölcsönből vissza), Polényi Gábor (?), Zahorán Balázs (?)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik