NB II: újabb korábbi gólkirály érkezett a Doroghoz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.26. 17:50
Csák Zoltán után egy újabb korábbi gólkirály, Bor Dávid is a labdarúgó NB II újoncánál, a Dorognál folytatja pályafutását – számolt be róla a klub honlapja.

A 21 éves Bor Dávid a 2014–2015-ös szezonban 26 meccsen 51 gólt szerzett a Paks II színeiben a Tolna megyei első osztályban – ezzel gólkirály lett –, míg a 2015–2016-os kiírás őszi idényében az NB III Középcsoportjában 11 találatig jutott. Ez felkeltette az NB II-es Balmazújváros szakmai stábjának figyelmét, így a támadó kölcsönben tavasszal a hajdúságiaknál futballozhatott, és 11 meccsen három gólt szerzett.Bor Dávid a 2014–2015-ös szezonban 26 meccsen 51 gólt szerzett a Paks II színeiben a Tolna megyei első osztályban – ezzel gólkirály lett –, míg a 2015–2016-os kiírás őszi idényében az NB III Középcsoportjában 11 találatig jutott. Ez felkeltette az NB II-es Balmazújváros szakmai stábjának figyelmét, így a támadó kölcsönben tavasszal a hajdúságiaknál futballozhatott, és 11 meccsen három gólt szerzett.

Bor Dávid Dorogon is kölcsönben futballozik a következő szezonban. Érdekesség, hogy Bor mellett a Dabason tavasszal NB III-as gólkirályi címet szerző Csák Zoltán is a dorogiakat erősíti az előttünk álló idényben.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DOROGNÁL
Érkezők:
Bora György (SZTK-Erima), Csató Martin (ETO FC Győr, szabadon igazolhatóként), Csák Zoltán (Dabas FC), Zima Ádám (Puskás Akadémia)
Kölcsönbe érkezők: Bor Dávid (Paks, legutóbb kölcsönben Balmazújváros), Grabant Bence (Haladás, legutóbb kölcsönben Sopron), Grabant Péter (Haladás, legutóbb kölcsönben Sopron), Kővári Róbert (Paks, kölcsönben), Medgyes Zoltán (Haladás)
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:
Távozók: Földes Milán (ETO FC Győr), Grósz Gergely (Komárom), Nagy Richárd (Vác)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik