NB II: újabb két labdarúgó távozott Győrből

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2020.01.23. 08:24
Simon Márk és Borbély Bálint távozott a labdarúgó NB II-ben szereplő ETO FC Győrtől – számolt be róla a klub honlapja, az eto.hu.

A 23 esztendős Simon Márk 2019 nyarán az NB I-es Pakstól érkezett Győrbe, kölcsönbe. A szélső tizenegy alkalommal lépett pályára a győrieknél, egyetlen gólját az ASR Gázgyár elleni Magyar Kupa-mérkőzésen szerezte. Simonnak lejárt a kölcsönadási szerződése, így visszatért a Pakshoz. Simon Márk 2019 nyarán az NB I-es Pakstól érkezett Győrbe, kölcsönbe. A szélső tizenegy alkalommal lépett pályára a győrieknél, egyetlen gólját az ASR Gázgyár elleni Magyar Kupa-mérkőzésen szerezte. Simonnak lejárt a kölcsönadási szerződése, így visszatért a Pakshoz.

Borbély Bálint szintén a 2019–2020-as bajnoki idény előtt érkezett a klubhoz. Ősszel a középpályás tizenkét meccsen játszott, de gólt nem szerzett. A 30 éves Borbélynak szintén lejárt a szerződése, melyet a felek nem kívántak meghosszabbítani, így a játékos szabadon igazolhatóvá vált.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ETO FC GYŐRNÉL
Érkezők: Domonkos Kristóf (KFC Komárno – kölcsönből vissza), Gaál Bálint (Haladás), Kiss Máté (ZTE), Simon András (MTK), Simon Ádám (Paks), Tömösvári Bálint (Bp. Honvéd – kölcsönbe), Priskin Tamás (FTC)
Távozók: Borbély Bálint (?), Domonkos Kristóf (?), Gránicz Patrik (?), Hidi M. Sándor (Vasas), Simon Márk (Paks – kölcsönből vissza), Szánthó Regő (FTC), Tar Zsolt (Ajka)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik