NB II: újabb három fiatalt igazolt a Nyíregyháza

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.01. 16:59
Három évre a Nyíregyháza Spartacus FC másodosztályú csapatához szerződött Csernák Martin, Bíró Dominik és Horváth Ferenc. A nyírségi klub honlapja szerint a három játékos mindegyike élete első profi szerződését kötötte meg.

„Hatéves korom óta az volt az álmom, hogy egyszer a felnőttcsapat tagja leszek, és nagyon boldog vagyok, hogy sikerült. Évekkel ezelőtt a lelátóról szurkolhattam Rudolf Gergelynek a válogatott mérkőzésein, de voltam labdaszedő olyan meccsen, amikor kórusban skandálták Bajzát Peti nevét a Városi Stadionban. Hatalmas megtiszteltetés, hogy a csapattársuk lehetek! Amikor tizenöt évesen Agárdra kerültem, távol az otthonomtól, ez a cél lebegett a szemem előtt, és most sikerült visszatérnem” – mondta Csernák Martin, aki az elmúlt években a Ferencváros labdarúgója volt, de már tavaly is közel állt ahhoz, hogy visszatérjen a városba.Csernák Martin, aki az elmúlt években a Ferencváros labdarúgója volt, de már tavaly is közel állt ahhoz, hogy visszatérjen a városba.

Bíró Dominik Kaposvárról érkezett. A bal oldalon bevethető támadó idén az U19-es válogatott edzőtáborába is meghívást kapott. „Nagyon pozitívan fogadtak Nyíregyházán, mind a vezetők, mind a játékosok, ami jólesett. Szekszárdon nevelkedtem, de tizenöt éves koromtól Kaposváron játszottam, most ugyan az ország másik végébe kell költöznöm, de már nagyon várom” – nyilatkozta.

A középpályás Horváth Ferenc szintén Kaposváron szerepelt legutóbb. „Nagybajom mellett a Honvédban és Kaposváron játszottam. Boldog vagyok, hogy a Nyíregyháza Spartacus szerződést ajánlott, és minden erőmmel azon leszek, hogy segítsem a csapatot. Furcsa lesz ilyen távol lenni a családtól, de mindenki nagyon rendes volt velem a Szparinál, így gyorsan megy a beilleszkedés” – fogalmazott.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A NYÍREGYHÁZA SPARTACUSNÁL
Érkezők: Bajzát Péter (Soroksár, szabadon igazolhatóként), Fodor Ferenc (Kisvárda, szabadon igazolhatóként), Gajdos Zsolt (Haladás, szabadon igazolhatóként), Gréczi Gábor (Siófok), Kelemen Dávid (Paks, legutóbb békéscsabai kölcsönben), Papp Máté (Budaörs), Jova Levente (FTC, legutóbb soroksári kölcsönben), Csilus Tamás (FTC, legutóbb soroksári kölcsönben), Dragóner Filip (FTC, kölcsön után végleg), Silye Erik (FTC, legutóbb soroksári kölcsönben), Csernák Martin (FTC), Bíró Dominik (Kaposvár), Horváth Ferenc (Kaposvár)
Kölcsönbe érkezők: Kesztyűs Barna (Paks)
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek:
Távozók: Dvorschák Gábor (Soroksár, szabadon igazolhatóként), Pálinkás Gergő (lejár a szerződése), Perger Bence (lejár a szerződése), Törtei Tamás (Cegléd), Tisza Tibor (DVSC)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Harsányi Zoltán, Máté Péter, Tamási Zsolt, Úr László, Vámos Márk

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik