NB II: új többségi tulajdonosa van a Siófoknak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.15. 21:59
György Tamás lett a BFC Siófok Kft. többségi tulajdonosa – tudatta a Nemzeti Sport Online-nak a klub. Ezzel szerdán lezárult a sportvállalkozás üzletrészének értékesítéséről szóló hosszú tárgyalássorozat. Nemes Ferenc továbbra is kisebbségi tulajdonosként vállal szerepet a cégben.

Gruber György, a Siófoki Bányász SE elnöke bízik a pozitív változásban, amely jó hatással lehet az utánpótlás-nevelésre is. „Örülünk a tulajdonos érkezésének. Bízunk benne, hogy György Tamás jó kapcsolatot fog ápolni az egyesület vezetőségével, és közösen dolgozunk majd a sikeres szereplés érdekében” – mondta Gruber György.

Nemes Ferenc kisebbségi tulajdonos hozzátette: „Megnyugtató, hogy a tavaszi kritikus helyzet után jóra fordult a csapat sorsa, és egyúttal megmenekült a siófoki labdarúgás.”

Az üzletrész-átruházással együtt átalakult a klub gazdasági és szakmai vezetése is. A cég kettős ügyvezetéssel működik tovább, Bíró Gábor mellett Herczeg Csaba viszi a napi ügyeket. Kovács Zoltán személyében sportigazgatót is kinevezett az új tulajdonos. A szakmai stáb tagjai: Goran Kopunovics vezetőedző, Szlezák Zoltán pályaedző és Szűcs László kapusedző.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik