NB II: új középpályás és kapusedző érkezett Nyíregyházára

Vágólapra másolva!
2020.07.09. 14:18
null
Farkas Aurél Kaposvárról Nyíregyházára igazolt (Fotó: Földi Imre)
Farkas Aurél a labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacusban folytatja pályafutását, Starosta Dávid hosszabbított a klubbal, míg Miski Zoltán kapusedzőként csatlakozott a szakmai stábhoz – számolt be róla a szabolcsiak honlapja.


Megegyezett a Nyíregyháza Spartacus Farkas Auréllal, így a középpályás a következő idényben a szabolcsiakat erősíti. A 26 éves labdarúgó tavasszal az élvonalbeli Kaposvárban játszott, de korábban Csákváron a csapat meghatározó tagja volt. Játszott még Szegeden, Szolnokon és a Ferencváros II-ben is.

Szintén mindenben megállapodott a Szpari Starosta Dáviddal, így a saját nevelésű, 18 éves labdarúgó a továbbiakban is a Nyíregyházát erősíti.

Új kapusedző is érkezett a csapathoz:Miski Zoltán. A 37 éves egykori kapus legutóbb a Jászberény kapuját őrizte, de korábban volt a Honvéd játékosa is. Miski a jövőben tehát a szakmai stábot erősíti, de Pintér László kapusedzőre is számít a klub, ő irányítja majd a Szpari második együttese kapusainak edzéseit és a Bozsik Akadémia fiataljainak tréningjeit.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A NYÍREGYHÁZA SPARTACUSNÁL
Érkezők: Farkas Aurél (Kaposvár), Galambos Ádám (Csákvár), Jánvári Gábor (Siófok), Kalocsai László (Mezőkövesd-Zsóry II), Kulcsár Hunor (Tiszaújváros – kölcsönből vissza), Motkó Benjamin (Tállya – kölcsönből vissza), Papucsek Barna (szabadon igazolhatóként, legutóbb Balmazújváros), Vasziljevics Nikola (Szeged-Csanád GA U19)
Távozók: Forgács Dávid (?), Pejovics Danilo (szerb-magyar, ?), Szekszárdi Tamás (?)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik