NB II: az ETO új együttműködési megállapodást kötött

Vágólapra másolva!
2020.05.13. 17:41
Hosszú távú együttműködési megállapodást kötött az ETO FC Győr az Üstökös FC Győrrel – számolt be róla a klub honlapja.

Hosszú távú stratégiai együttműködési megállapodást kötött a labdarúgó NB II-ben szereplő ETO FC Győrt működtető ETO Futball Kft. a győri utánpótlás-nevelésben jeleskedő Üstökös FC Győr egyesülettel.ETO FC Győrt működtető ETO Futball Kft. a győri utánpótlás-nevelésben jeleskedő Üstökös FC Győr egyesülettel.

A két klub megállapodott abban, hogy kölcsönösen segítik egymást. Az ETO FC Győr megosztja az Üstökös FC-vel az általa képviselt filozófiát és szakmai koncepciót, tudásbázist. Emellett szorosan együttműködnek Győr város és környéke labdarúgó-utánpótlásának kiválasztása, nevelése, szakmai képzése terén.

Nagy örömünkre szolgál, hogy megköttetett ez a megállapodás – mondta az eto.hu-n Tuboly Frigyes, a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia igazgatója. – Az Üstökös egy feltörekvő, jó kezekben lévő klub, amely jó körülmények között képezi a fiatal, győri és Győr környéki játékosokat. Reméljük, hogy az együttműködés hasznos lesz mindkét klub és elsősorban a fiatal játékosok számára, és együtt elérjük azt a célt, mely szerint a gyermekek sportolási lehetőségét amatőr és professzionális szinten is tudjuk biztosítani.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik