NB II: Tóth Dániel mellett volt debreceniek a Balmaznál

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.02. 14:10
Korábban már beszámoltunk arról, hogy az Orosháza házi gólkirályát, Tóth Dánielt szerződtetheti a Paks, de a játékos a következő szezont Balmazújvárosban tölti kölcsönben – ezt a hírt azóta az NB II-es csapat honlapja is megerősítette. A támadón kívül még három játékos érkezik a Balmazhoz, hárman pedig távoznak.

Bár a tolnaiak hivatalosan még nem jelentették be Tóth Dániel szerződtetését, a Balmazújváros honlapja már tényként kezeli, hogy a 18 esztendős támadó – aki legutóbb Orosházán szerepelt – kölcsönbe érkezik Paksról. A játékos információink szerint fél plusz fél évre kerül a Balmazhoz, így ha a paksiaknak szükségük van rá, már a télen visszahívhatják.

A Balmazújváros egyébként Tóth Dániel mellett egy jobbhátvéddel és két középpályással is erősödik: a korábban Debrecenben is megforduló Oláh Gergő Tatabányáról érkezik, az egykoron a DVSC-ben szintén szereplő Müller Zsolt Ausztriából tér haza, míg Patalenszki József az NB III-as DEAC-től jön.

Három játékos viszont távozik Híres Gábor együtteséből: Sándor István édesapját követve Nyíregyházára igazolt, míg Arnóczki Tamás és Ludánszki István új egyesülete még nem ismert.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik