NB II: törött fogak, mentő, kórház - így járt az SZTK-kapus

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.09. 12:04
A labdarúgó NB II 4. fordulójában lejátszott Csákvár–Szigetszentmiklósi TK mérkőzés 37. percében egy csattanást hallva még a nézők is összeborzongtak a lelátón, mivel a csákváriak játékosa, Gajdos Zsolt és az ellenfél kapusa, Horváth László összefutott a vendégek tizenhatosa előtt – számolt be róla a csákváriak honlapja.

A két játékos találkozásának súlyos következményei lettek, mert bár az ápolás után mindketten folytatták a játékot, néhány perc elteltével Horváth László kénytelen volt cserét kérni. A kapust nem sokkal később mentő szállította a székesfehérvári kórházba.Horváth László kénytelen volt cserét kérni. A kapust nem sokkal később mentő szállította a székesfehérvári kórházba.

„Most már jobban vagyok, bár három-négy fogam megsínylette az ütközést – nyilatkozta az SZTK honlapjának a szerencsétlenül járt kapus. – Balszerencsés szituáció volt, egy hosszan előrevágott labdára mozdultam ki és tisztázás közben nekiütköztem az ellenfél vállának. Az állkapcsom, az arccsontom be van durranva, még további vizsgálatok várnak rám.”

Gajdos Zsolt csak egy fokkal járt jobban. Ő még a második félidőre is kijött, ám mivel folyamatosan fájlalta a vállát és az oldalát, végül kénytelen volt lecserélni őt Bognár György. A mérkőzés végeztével aztán vele is a fehérvári kórház felé vette az irányt az autó.

„Szerencse a szerencsétlenségben, hogy nincs törése, szakadása a játékosnak, „csak” erősen meghúzódtak a vállszalagjai és zúzódtak a bordái – mondta a Csákvár honlapjának Hegedűs Ferenc technikai vezető. – Az orvosi vélemény szerint kéthetes pihenő vár támadónkra.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik