NB II: tíz gólra és az NB I-re vágyik a Puskás felfedezettje

Vágólapra másolva!
2013.04.25. 19:39
Kleinheisler László, a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő Puskás Akadémia 19 éves felfedezettje hét gólnál tart ebben az idényben a bajnokságban, de bevallása szerint csak tíz találattal lenne elégedett magával. A bajnokságot fölényesen vezető felcsútiak fiatal támadó középpályása a jelenlegi évadban mutatkozott be a másodosztályban, de már az élvonal lebeg a szeme előtt.

„Nekem is feltűnt, hogy az ősszel sokkal több gólt rúgtunk, mint a tavaszi szezonban. Biztos, hogy az ellenfelek jobban figyelnek ránk, zártabban védekeznek, szóval, egyáltalán nincs könnyű dolgunk a mérkőzéseken. Jó lenne, ha legalább tíz gólt rúgnék az idény végére. Belegondolni is csodálatos, hogy jövőre az NB I-ben játszhatunk. Én már nagyon várom. Amilyen jól alakult az első NB II-es idényem a csapattal és Benczés Miklóssal, akinek köszönöm, hogy végig bízott bennem, annyira várom már az NB I-es szereplést. De még van dolgunk a csapattal az NB II-ben, minél gyorsabban be akarjuk biztosítani az első helyünket, és utána jöhet az NB I" – beszélt céljairól a Puskás Akadémia 19 éves támadó középpályása, Kleinheisler László a pfla.hu-nak.Puskás Akadémia 19 éves támadó középpályása, Kleinheisler László a pfla.hu-nak.

Kleinheisler őszi teljesítményére a Videoton első csapatánál is felfigyeltek, még a spanyolországi edzőtáborba is magukkal vitték a fehérváriak. A szombaton a ZTE ellen hazai pályán rangadót játszó Puskás Akadémiának 14 pont az előnye az őt üldöző Kozármislennyel szemben.

 

A TAVASZI EREDMÉNYEKET, JEGYZŐKÖNYVEKET ITT TEKINTHETI MEG.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik