NB II: távozott a kapus a Haladástól, hárman hosszabbítottak

Vágólapra másolva!
2020.07.04. 13:00
null
Bosnjak Predrag szerződést hosszabbított a Haladással (Fotó: Unger Tamás/Vas Népe)
Bosnjak Predrag, Holdampf Gergő és Medgyes Zoltán meghosszabbította szerződését a labdarúgó NB II-ben szereplő Haladással, viszont Gyurján Márton szerződése lejártával távozik – számolt be róla a klub honlapja.




A 25 esztendős Holdampf Gergő és a 24 éves Medgyes Zoltán két-két esztendővel meghosszabbította lejáró szerződését, míg a 34 éves Bosnjak Predrag jövő nyárig érvényes kontraktusát toldotta meg egy évvel.

Gyurján Márton viszont nem marad, a 24 esztendős kapusnak lejárt a szerződése és távozik. A korábbi korosztályos válogatott kapuvédő 13 éve került Nyíregyházáról az Illés Akadémiára.

Gyurján Mártonnal nem tudtunk szerződést hosszabbítani, mert a harmadik számú kapusunk a Bielefeldtől visszatérő, élő szerződéssel rendelkező Kiss Ágoston lesz – mondta a haladas.hu-n Séllei Árpád, a Haladás ügyvezető igazgatója. – Négy kapust pedig nem tudunk foglalkoztatni. Nagyon köszönjük Marcinak, amit a Haladásért tett, sok sikert kívánunk pályafutásához.”

A Halihoz kapcsolódó hír még, hogy a korábban már a klubnál dolgozó Németh Zoltán erőnléti edző is csatlakozott a szakmai stábhoz.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL
Érkezők: Csilus Tamás (Siófok), Kiss Ágoston (Arminia Bielefeld Németország, kölcsönből vissza), Kovalovszki Máté (Lipót Pékség – kölcsönből vissza), Simon András (ETO FC Győr)
Távozók:Gyurján Márton (?), Jagodics Márk (Mezőkövesd)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik