NB II: távozott a fiatal csatár Békéscsabáról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.17. 17:13
Távozott a 21 esztendős Oláh László a Békéscsaba másodosztályú labdarúgócsapatától. A támadó az NB I-ben és az NB II-ben is egyszer-egyszer kapott lehetőséget a csabaiak színeiben.

„A klub szerződést bontott Oláh Lászlóval, aki információnk szerint Salgótarjánban folytatja pályafutását – mondta Boér Gábor vezetőedző a klub honlapján. – Távozásának oka, hogy úgy éreztük, a posztján vannak nála előrébb tartó játékosok. Mellette lesz egy újabb távozó is, akit egyelőre nem szeretnék nevesíteni, hiszen a sorsáról folynak a tárgyalások. Érkezői oldalon már csak minimális mozgás várható, egy játékost várunk a hét elején, aki megfelel a »fiatalszabálynak«, illetve úgy érezzük, hogy mindenképpen szükség van még egy olyan futballistára, akinek már van NB II-es tapasztalata. Kiss László ügyében még mindig nem tudok megegyezésről beszámolni, de személy szerint nagyon szeretném, ha sikerülne a soraink között tudni, hiszen nagyon értékes labdarúgót ismertem meg a személyében." Oláh Lászlóval, aki információnk szerint Salgótarjánban folytatja pályafutását – mondta Boér Gábor vezetőedző a klub honlapján. – Távozásának oka, hogy úgy éreztük, a posztján vannak nála előrébb tartó játékosok. Mellette lesz egy újabb távozó is, akit egyelőre nem szeretnék nevesíteni, hiszen a sorsáról folynak a tárgyalások. Érkezői oldalon már csak minimális mozgás várható, egy játékost várunk a hét elején, aki megfelel a »fiatalszabálynak«, illetve úgy érezzük, hogy mindenképpen szükség van még egy olyan futballistára, akinek már van NB II-es tapasztalata. Kiss László ügyében még mindig nem tudok megegyezésről beszámolni, de személy szerint nagyon szeretném, ha sikerülne a soraink között tudni, hiszen nagyon értékes labdarúgót ismertem meg a személyében."

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BÉKÉSCSABÁNÁL
Érkezők: Eszlátyi István (Soproni VSE), Király Patrik (Szeged 2011), Mészáros Márk (Szeged 2011), Nagy Sándor (Cegléd)
Kölcsönbe érkezők: Dlusztus András (Vác), Ribánszki László (Mezőkövesd, újabb kölcsön)
Kölcsönből visszatérők:
Ezequiel Calvente (spanyol, Haladás), Vukasin Polekszics (montenegrói, Vasas)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek: Kmetykó Kevin, Kun László, Serbán Erik, Uram János, Zahorán Balázs
Távozók: Bagi István (ETO FC Győr), Bényei Balázs (DVSC), Bozsó Milán (szabadon igazolható), Fábio (brazil, szabadon igazolható), Hrabina Alex (szabadon igazolható), Juhász György (MTE 1904), Oláh László (STC Salgótarján), Spitzmüller István (szabadon igazolható), Takács Péter (ceglédi kölcsön után Kazincbarcika), Zelenyánszky László (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók: Mursits Roland (Cegléd, ismét kölcsönbe)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Kelemen Dávid (Paks)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik