NB II: távozik a magyar bajnok labdarúgó Gyirmótról

Vágólapra másolva!
2019.07.01. 21:36
null
Marek Strestík távozik Gyirmótról (Fotó: Szabó Miklós)
Távozik Marek Strestík a labdarúgó NB II-ben szereplő Gyirmót FC Győrtől, a támadó mellett Rengel Péter is elhagyja a klubot, Koltai Tamás és Villám Balázs azonban marad az együttesben – számolt be róla a klub honlapja.

 

A 32 esztendős Marek Strestík a Győri ETO 2013-as NB I-es magyar bajnokcsapatának meghatározó tagja volt. A cseh-magyar kettős állampolgárságú, cseh válogatott támadó az NB I-ben szerepelt még az MTK-ban, Mezőkövesden, illetve az akkor még másodosztályú Kisvárdában is futballozott. Gyirmóton egy évet töltött el, az NB II-ben 30 bajnokin négy gólt szerzett.

Strestík mellett elhagyja a gyirmótiakat a 31 éves kapus, Rengel Péter is, aki az előző idényben a klub első csapatában csak két Magyar Kupa-meccsen védhetett.

Koltai Tamás és Villám Balázs ellenben marad az együttesben. A gyirmóti klub élt opciós jogával, és meghosszabbította Koltai szerződését, a középpályás így 2020 nyaráig Gyirmóton folytatja, Villámmal pedig egy plusz egy éves, új szerződést kötöttek.

A gyirmóti együttes egyébként hétfőn utazott el az ausztriai edzőtáborba, ahol előreláthatólag két nemzetközi felkészülési meccset is játszik.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A GYIRMÓT FC GYŐRNÉL
Érkezők:
Hudák Dávid (szlovákiai, Mezőkövesd), Vass Ádám (MTK Budapest, szabadon igazolhatóként)
Távozók:Herjeczki Kristóf (Bp. Honvéd – kölcsönből vissza), Horváth Roland (Budafok), Rengel Péter (?), Marek Strestík (cseh-magyar, ?)


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik