NB II: távozhat a korábbi másodosztályú gólkirály a Szparitól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.11. 11:45
Daru Bence jó eséllyel távozik a labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacustól, a szintén másodosztályú Balmazújváros érdeklődik iránta – tudta meg a Nemzeti Sport Online.

Zoran Szpisljak, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, hogy a terveik szerint a klub szerződést bont Daru Bencével, aki így szabadon igazolhatóvá válik. A szakember hozzátette, hogy a csatárt jó labdarúgónak tartja, de a jelenlegi játékrendszerben nem tud neki lehetőséget adni.Zoran Szpisljak, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, hogy a terveik szerint a klub szerződést bont Daru Bencével, aki így szabadon igazolhatóvá válik. A szakember hozzátette, hogy a csatárt jó labdarúgónak tartja, de a jelenlegi játékrendszerben nem tud neki lehetőséget adni.

A 24 éves csatár a Honvédban nevelkedett, majd 2014 nyarán a Siófokhoz igazolt kölcsönbe. 2015 februárjában Zalaegerszegre szerződött, ahol 22 góljával az NB II gólkirálya lett. A 2016–2017-es idény téli szünetében került az NB I-es Pakshoz, majd futballozott az ETO-ban, tavaly ősszel pedig Nyíregyházán, ahol 15 bajnokin két gólig jutott.

Információink szerint Daru Bencét szívesen látná a kiesés ellen küzdő Balmazújváros.

Mint beszámoltunk róla, a Vasastól távozó Rokszin Ádám viszont a Nyíregyházához tart, a balhátvéddel már meg is egyezett a klub – ezt Zoran Szpisljak érdeklődésünkre meg is erősítette.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A NYÍREGYHÁZA SPARTACUSNÁL
Érkezők: Rokszin Ádám (Vasas, szabadon igazolhatóként)
Távozók: Daru Bence ?, Dragóner Filip (Mezőkövesd), Pekár László (Mezőkövesd, szabadon igazolhatóként)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik