NB II: szinte egycsapatnyi futballista hiányzik a Békéscsabából

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2019.10.27. 11:07
Majd’ egy csapatnyi futballistáját kénytelen nélkülözni Schindler Szabolcs, a labdarúgó NB II-ben szereplő Békéscsaba vezetőedzője, a szakember kilenc játékosára nem számíthat a Csákvár elleni vasárnapi találkozón – számolt be róla a klub honlapja.

Szélpál Norbert a hét elején térdműtéten esett át Székesfehérváron, gyógyulása minimálisan öt-hat hetet vesz igénybe, így nagy valószínűséggel rá az őszi szezonban már nem számíthat a szakmai stáb. Szélpál Norbert a hét elején térdműtéten esett át Székesfehérváron, gyógyulása minimálisan öt-hat hetet vesz igénybe, így nagy valószínűséggel rá az őszi szezonban már nem számíthat a szakmai stáb.

A szakvezetés nem számíthat a legutóbbi, Szolnok elleni meccsen megsérült Károly Bálintra, és ezen a találkozón Olasz Dénes is ellátásra szorult egy fejpárbajból származó sérülés miatt – az orvosi diagnózis szerint a támadó agyrázkódást szenvedett, ezért számára is minimálisan egy hét pihenőt írtak elő az orvosok.

Király Patrik, Lustyik Levente és Zahorán Balázs továbbra is sérült, rajtuk kívül Pilán Márkó és Varga Tamás sem bevethető, de ez még nem minden, hiszen öt sárga lapja miatt Kovács Ádám eltiltását tölti.

Az NB II 14. fordulójában a 12 ponttal a 15. helyen álló Békéscsaba a 24 ponttal második helyezett Csákvár otthonában lép pályára vasárnap 17 órai kezdettel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik