NB II: Belekbe utazik a Szeged; szerződést kapott a tehetség

Vágólapra másolva!
2016.01.05. 18:59
A Grosics Gyula Katolikus Labdarúgó Akadémia gyulai létesítményében megkezdte a felkészülést a labdarúgó NB II tavaszi szezonjára a Szeged 2011-GA együttese. Az első nap mérésekkel, vérvétellel, konditermi edzéssel és futással telt, amelyen valamennyi, az ősszel az NB II-ben és a megyei I. osztályban szerepelt játékos részt vett – számolt be róla a delmagyar.hu.

A szakmai stáb ezen a héten nem tervezi új játékos tesztelését.

Az ősz nagy részét kihagyó, sérült bal oldali védő, Mészáros Márk Achilles-ín-problémája miatt még nem végez futómunkát, csak konditermi edzést, míg a karácsonykor megműtött kapus, Molnár F. Tamás – akit három éve operáltak egy cisztával, amely kiújult, így az ünnepek előtt újra kés alá feküdt, és egy négycentis vágást ejtettek rajta – már a csapattal kezdte el az egyelőre könnyebb mozgást.

A Szeged 2011 január 17-én tíznapos edzőtáborba vonul Törökországba, és Belekben négy felkészülési mérkőzést is játszik majd: január 19-én a kazah FC Irtisszel, majd 22-én, 23-án és 25-én további ellenfelekkel mérkőzik meg a csapat. A visszaérkezés január 27-én lesz.

A 38 fős, utazó keretben az NB II-ben és a Csongrád megyei I. osztályban szerepelt játékosok mellett fiatal akadémisták is helyet kapnak, például a 18 éves szegedi Zádori Krisztián, aki profi szerződéssel már a felnőttekkel kezdi meg a felkészülést.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A SZEGED 2011-NÉL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: –
Az utánpótlásból felkerültek:
Zádori Krisztián
Kiszemeltek:

Távozók:
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik