NB II: Szegeden nem számítottak rá, Soroksáron bizonyíthat

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2020.10.18. 08:52
null
Hudák Martin Soroksáron folytatja pályafutását (Fotó: Tumbász Hédi)
A 26 esztendős Hudák Martin a labdarúgó NB II-ben szereplő Soroksár SC-ben folytatja pályafutását – számolt be róla a XXIII. kerületiek honlapja.



Sikeresen zárultak a tárgyalások Hudák Martinnal, így eldőlt, hogy a legutóbb a Szeged-Grosics Akadémiában szereplő 26 éves középpályás Soroksáron folytatja pályafutását.

Hudák Martin Békéscsabán kezdett el futballozni, majd szerepelt többek között a Videoton-Puskás Akadémiában, a Puskás Akadémiában, a ZTE-ben és a Szeged-Grosics Akadémiában is.

Az élvonalban a felcsútiaknál mutatkozott be a 2014–15-ös kiírásban, majd a 2015–16-os idényben a Puskás Akadémia mellett a Békéscsaba színeiben is futballozhatott az NB I-ben, sőt, az előző kiírásban az élvonalbeli ZTE-ben 9 első osztályú meccsen kapott bizalmat. Legutóbb Szegeden szerepelt, a 2020–21-es kiírásban egyszer pályára is lépett az NB II-ben, az augusztus 23-án rendezett Budaörs elleni bajnokin (0–2) csereként játszott. A Szeged-Grosics Akadémiában azonban a későbbiekben nem számítottak rá, így távozott a klubtól.

Érkezésével Lipcsei Péter vezetőedző számára a támadósor is variálhatóvá vált; a játékos akár már a vasárnapi, Siófok elleni mérkőzésen bemutatkozhat új állomáshelyén.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A SOROKSÁRNÁL
Érkezők: Gengeliczki Gergő (ETO FC Győr), Hudák Martin* (szabadon igazolhatóként, legutóbb Szeged-Csanád GA), Kópis Róbert (Soroksár U19), Lovrencsics Balázs (ETO FC Győr), Magyari Szilárd (FK Csíkszereda/FK Miercurea Ciuc – Románia), Varga Ádám (Ferencváros – kölcsönbe), Vida Kristóf (Ferencváros – kölcsönbe)
Távozók: Lőrinczy Attila (Budafoki MTE), Matija Misic (horvát-magyar, NK BSK Bijelo Brdo – Horvátország), Molnár Róbert (Szentlőrinc), Pál András (Tiszakécske), Szpirulisz Markosz Antonisz (?), Völgyi Dániel (THSE Szabadkikötő)
*Hudák Martin októberben érkezett

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik