NB II: Szanyó Károly jelölt lehet a Vasasnál

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.16. 07:49
A labdarúgó NB II-ben 10. helyen telelő Vasas megbízott vezetőedzője, Tóth András a Digi Sport Reggeli start című adásában beszélt a klubnál kialakult helyzetről, az edzőkérdésről.

„Jó dolog, hogy még mindig itt tudok dolgozni – kezdte a helyzetértékelést saját szerepével Tóth András, a Vasasnál Dirk Berger távozása után ideiglenesen kinevezett szakvezető. – Az átmeneti időszak sosem könnyű. Az edzővel együtt hét vagy nyolc külföldi játékos is elment. A levezető héten tizenöt-tizenhatan voltunk, jó hangulatú játékok voltak. Ami a jövőbeli szerepemet illeti, ha minden jól megy, maradok pályaedző, legalábbis én így hallottam. A papírom egyelőre nem elegendő ahhoz, hogy vezetőedző legyek.”

A korábban játékosként is évekig a Vasast szolgáló szakember kitért a lehetséges új vezetőedzőre is. Kérdésre megemlítette Szanyó Károly és Simon Antal nevét is, akiknek angyalföldi feltűnéséről már korábban beszámoltunk.

„Velem egykorú fiatal edzőről is hallani. Jó lenne, ha új arc, céltudatos fiatal edző jönne. Szanyót én is láttam az edzéseken, ebből gondolom, hogy ő egy komoly jelölt. Simon Antalt én magam nem láttam, de úgy gondolom, ő is megfelelő lehetne.”

Tóth András a Jámbor János újbóli szerepvállalásáról szóló hírekkel kapcsolatban nem tudott konkrétumot mondani, míg korábbi főnökéről, Dirk Bergerről pozitívan beszélt, jó szakembernek tartja.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik