NB II: sorozatban ötször játszik idegenben a Budaörs

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.11.03. 08:10
Újabb bajnokiját játssza le idegenben a labdarúgó NB II-ben szereplő Budaörsi SC. A Soroksár elleni meccs pályaválasztói jogának felcserélése után a jövő hét szerdai, Ajka elleni mérkőzés pályaválasztói jogának felcserélését, illetve kezdési időpontjának módosítását is engedélyezte a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) versenybizottsága.

Ennek értelmében a 16. fordulóban augusztus 6-ra, tehát jövő hét szerdára kisorsolt Budaörsi SC–FC Ajka bajnoki mérkőzés Ajkán kerül megrendezésre, az ajkaiak pályaválasztásával. A mérkőzés új kezdési időpontja pedig 19.00 óra.

A Budaörsi SC hazai pályájának számító tatabányai stadionban felújítják a rekortánt, ezért cserélték fel már a Soroksár elleni bajnoki pályaválasztói jogát is, és vélhetően ugyanebből az okból kifolyólag játszik az Ajkával Ajkán Bognár György együttese.

Érdekesség, hogy a 12 ponttal a tabella 16. helyén álló budaörsiek így egymás után öt bajnoki meccset (a Dorog, a Soroksár, a Békéscsaba, az Ajka és a Tiszakécske ellen) idegenben vívnak meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik