NB II: sok a változás, jönnek-mennek a játékosok Cegléden

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.22. 15:02
Csütörtökön délelőtt, Klausz László vezetőedző irányításával megkezdte a felkészülést a 2018-19-es másodosztályú idényre a Ceglédi VSE labdarúgó csapata. Az előző szezonban stabil középcsapattá váló Pest megyei alakulat háza táján nagy a jövés-menés.

Szerződése lejártával távozik a klubtól Valkovszki Péter, Peszmeg Viktor, valamint a közös megegyezéssel szerződést bontó Sándor István is. A legutóbbi szezont az MTK kölcsönjátékosaként Cegléden töltő Asztalos Dávid végleg a Pest megyeiekhez kerül, míg Nyilas Eleket több másodosztályú klub is csábítja.

Ugyanakkor a debreceni nevelésű, legutóbb Jászberényben szerepelt, 22 éves Lukács Richárd a sárga-kékekkel kezdte meg a felkészülést, míg az elmúlt éveket Csákváron töltő, ceglédi származású Oldal Tiborral előrehaladott tárgyalásokat folytatnak. A klub szerette volna hazacsábítani egykori játékosát, a Szolnoki MÁV-val az NB II-ből kiesett Kenderes Zoltánt, de a tárgyalások végül nem vezettek eredményre.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A CEGLÉDI VSE-NÉL
Érkezők: Asztalos Dávid (MTK Budapest – kölcsön után végleg)
Távozók: Valkovszki Péter (szabadon igazolható), Peszmeg Viktor (szabadon igazolható), Sándor István (szabadon igazolható)


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik