NB II: Siófokról érkezhet középső védő a Békéscsabához

Vágólapra másolva!
2020.06.03. 15:03
null
Bora György Balmazújvárosban is játszott, most Békéscsabán folytathatja (Fotó: balmazfoci.hu, archív)
A Békés Megyei Sport Extra értesülései szerint Bora György lehet a labdarúgó NB II-ben szereplő Békéscsaba 1912 Előre SE első nyári szerzeménye.

A megyei portál szerint a legutóbb Siófokon futballozó játékos és a csabai klub szóban megállapodott a közös folytatást illetően.

A 24 éves középső védő, Bora György karrierje Debrecenből indult, majd a Budapest Honvéd második csapatában, a Honvéd-MFA-ban mutatkozott be a felnőttek között a harmadosztályban, a 2013–2014-es kiírásban. A kispestiektől Szigetszentmiklósra, majd Dorogra vezetett az útja – stabil NB II-es játékossá a dorogiaknál vált, ahol a Békéscsaba jelenlegi edzője, Schindler Szabolcs volt a trénere.

Bora a 2018–2019-es kiírásban Balmazújvárosban futballozott, és tavaly nyáron az utolsó pillanatig kitartott az ellehetetlenülő hajdúságiak mellett. A Balmazújváros kizárása után a Siófokhoz szerződött, a csonka idényben összesen 18 másodosztályú bajnokin játszott és két gólt szerzett.

Bora György korábban a Nemzeti Sport Online-nak elevenítette fel egykori csapata, a Balmazújváros tavaly nyári kálváriáját.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik