NB II: rutinos támadó érkezett Monorra, egy csatár távozott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.09. 10:51
Hamar Ádám a labdarúgó NB II-ben sereghajtó Monor együttesében folytatja pályafutását, míg Tóth Ádám távozik a klubtól.

A klub honlapja számolt be róla, hogy Hamar Ádám a Monorban futballozik tavasszal, szabadon igazolható labdarúgóként kerül a klubhoz. A 32 éves, gólerős támadó korábban szerepelt Mezőkövesden, Szolnokon, Cegléden, Egerben, Jászberényben és a III. Kerületi TVE-ben is, míg ősszel az ETO FC Győrben futballozott. Hamar Ádám a Monorban futballozik tavasszal, szabadon igazolható labdarúgóként kerül a klubhoz. A 32 éves, gólerős támadó korábban szerepelt Mezőkövesden, Szolnokon, Cegléden, Egerben, Jászberényben és a III. Kerületi TVE-ben is, míg ősszel az ETO FC Győrben futballozott.

Elsősorban az NB III-ban ment jól a csatárnak az utóbbi időszakban, hiszen az előző két bajnokságban egyaránt 15 bajnoki gólt szerzett a III. Kerület, illetve a Jászberény színeiben. 2018 őszén az ETO-ban már nem futballozott kiemelkedően, az NB II-ben kilenc meccsen három gólig jutott és a vezetőség az őszi szezon vége előtt szerződést bontott vele.

A Nemzeti Sport információja szerint viszont a 21 éves csatár, Tóth Ádám távozik a monoriaktól, ő a több játéklehetőség reményében az NB III-as Jászberényben folytatja pályafutását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik