NB II: Pavicsevicset eladná a ZTE, 3-4 futballista jöhet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.27. 09:50
Nagy Ferenc, a labdarúgó NB II-ben szereplő Zalaegerszegi TE elnöke jó pénzért elengedné a 25 éves montenegrói támadót, Darko Pavicsevicset, ám ajánlat még nem érkezett érte. A nagy múltú klub három-négy meghatározó futballistát igazolna.

„Pavicsevics ügye mindenkit érdekel, de csak akkor távozhat, ha az általunk kért összegért megvásárolják, mivel élő szerződéssel rendelkezik. Eddig komoly kérő még nem kopogtatott nálunk" – mondta a ZTE elnöke, Nagy Ferenc a klub hivatalos oldalának.Nagy Ferenc a klub hivatalos oldalának.

„A lejárt szerződésű játékosok közül nem mindenki marad. Lesznek távozók abból a körből is, akiknek még él a szerződése. Az előbbiek közül négyet szeretnénk megtartani, velük folynak a tárgyalások. Az sem titok, hogy szeretnénk három-négy meghatározó tudású játékost igazolni" – tette hozzá a szakvezető.

„Az idei évben csökkent a kinnlevőségünk is és az adósságállományunk is, ami örvendetes. A már említett szakmai tervek mellé, ha sikerül az anyagi hátteret biztosítani, lehet bízni a jó szereplésben. A költségvetésünk viszont még nem állt össze. Az elkövetkező egy hónap függvénye, hogy mennyiből gazdálkodhat a tervek szerint a ZTE" – nézett a jövőbe az elnök, Nagy Ferenc.

Mint arról már korábban beszámoltunk, a ZTE-től biztosan távozik Budovinszky Krisztián, Pavol Penksa, Babos Barnabás és Alekszandr Tiskevics.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik