NB II: Paksról kapott kölcsön támadót a Siófok

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.30. 18:35
Régi-új játékossal bővült a labdarúgó NB II-ben szereplő BFC Siófok kerete, a Balaton-partiaknál folytatja kölcsönben az NB I-es Paks támadója, Horváth Péter – számolt be róla a klub honlapja.

A 26 éves Horváth Péter a 2013–2014-es kiírás tavaszi szezonjában már futballozott Siófokon, akkor 13 NB II-es bajnokin ötször volt eredményes. A támadó az MTK-ban nevelkedett, majd szerepelt Szekszárdon, Sopronban és Szolnokon is, míg Pakson 6 alkalommal lépett pályára csereként az NB I-ben. Horváth Péter a 2013–2014-es kiírás tavaszi szezonjában már futballozott Siófokon, akkor 13 NB II-es bajnokin ötször volt eredményes. A támadó az MTK-ban nevelkedett, majd szerepelt Szekszárdon, Sopronban és Szolnokon is, míg Pakson 6 alkalommal lépett pályára csereként az NB I-ben.

„Vártam, hogy visszajöhessek a Siófokhoz – mondta az egylet honlapján Horváth Péter. Korábban fél évet töltöttem el a klubnál, és nagyon jól éreztem magam. A bennmaradás a célunk, szerintem a csapat többre hivatott a tabellán jelenleg elfoglalt helyezésnél. Remélem, sikerül hét-nyolc gólt szereznem tavasszal.”

A Siófokkal kapcsolatos további hír, hogy Nemes Milán után távozott Szilágyi Péter is – előbbi jelenleg Csíkszeredában van próbajátékon, míg utóbbi Ceglédre igazol.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A BFC SIÓFOKNÁL
Érkezők: Horváth Péter (Paks – kölcsönbe), Magasföldi József (ETO FC Győr, szabadon igazolhatóként)
Távozók: Bolla Bendegúz (Mol Vidi FC – kölcsönből vissza, onnan ZTE – kölcsönbe), Hidvégi Sándor (III. Kerületi TVE, szabadon igazolhatóként), Nagy Dániel (szabadon igazolható), Nemes Milán (szabadon igazolható), Petneházi Márk (III. Kerületi TVE, szabadon igazolhatóként), Réti Patrik (Mol Vidi FC – kölcsönből vissza), Szilágyi Péter (Cegléd)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik