NB II: összesen kilenc új játékos a Szeged 2011-nél

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.25. 07:50
A korábban már bejelentett új szerzeményeket követően a csapatnál próbajátékon szereplő Beke Péter is a Szeged 2011-hez szerződött, míg Molnár János az utánpótlásból került fel az első csapathoz.

„Alaposan átalakult a Szeged 2011-Grosics Akadémia NB II-ben szereplő kerete, a tavalyihoz képest ugyanis kilenc új labdarúgó érkezett a csapathoz” – kezdi a klub hivatalos honlapja a nyári változások összegzését.

„Elsőként a horvát-magyar kettős állampolgársággal rendelkező védő, Andrej Causic és a rutinos román-magyar középpályás, Onisor-Mihai Nicorec érkezett, majd a belső védő Papp Ferenc Balmazújvárosból, a hasonló poszton játszó Ikonommu Konsztantinosz a SZEOL-tól költözött Gyulára, a bal oldali védőként is bevethető Katona Mátét a III. Kerület együtteséből, a csatár Balázs Richárdot Ajkáról, Beke Pétert Kozármislenyből igazolta le a Szeged 2011, míg Molnár János a Grosics Akadémia U19-es korosztályából került a felnőttekhez, Szabó Péter pedig Kisvárdáról tért vissza a klubhoz” – sorolja fel az új játékosokat a szeged2011.hu.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A SZEGED 2011-GA-NÁL
Érkezők: Balázs Richárd (Ajka), Beke Péter (Kozármisleny – szabadon igazolhatóként), Andrej Causic (Kozármisleny, szabadon igazolhatóként), Mihai Onisor Nicorec (Cigánd, szabadon igazolhatóként), Ikonomu Konsztantinosz (SZEOL SC, szabadon igazolhatóként), Katona Máté (Haladás), Papp Ferenc (Balmazújváros, szabadon igazolhatóként), Szabó Péter (Kisvárda)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek: Molnár János
Távozók: Andorka Péter (Kaposvár), Farkas Aurél (Szolnok), Geiger Norbert (Méhkerék), Király Patrik (Békéscsaba), Mészáros Márk (Békéscsaba), Szemerédi Norbert (ZTE)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: –

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik