NB II: nyolc új játékossal is megállapodott a Szpari

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.28. 18:37
A labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza vezetői reggeltől-estig tárgyalásokkal töltötték az elmúlt napokat: a már érkező Farkas Ádám után nyolc új játékossal is sikerült megállapodniuk.

Sándor István követte édesapját Nyíregyházára, így a legutóbb Balmazújvároson futballozó középpályás hétfőtől a Szparinál kezdi meg a felkészülést. A védelembe két labdarúgó is érkezik Újpestről. Szerződést kötött a klub Szokol Zsolttal és Rubus Tamással. Szintén védő a Tatabányáról szerződtetett Törtei Tamás. Ő korábban Szolnokon is szerepelt. Hátvéd a tavaly Putnokon, korábban a Vasasban futballozó Polényi Gábor is. Vele is megállapodott a klub. A védelemben bevethető a Honvédtól igazolt 20 éves Gengeliczki Gergely. Győrből érkezik a szintén 20 esztendős tehetséges középpályás Paku Roland, valamint ezen a poszton bevethető a Csákvárról szerződtetett, de korábban a ZTE-ben is játszó Csordás Szabolcs is.Sándor István követte édesapját Nyíregyházára, így a legutóbb Balmazújvároson futballozó középpályás hétfőtől a Szparinál kezdi meg a felkészülést. A védelembe két labdarúgó is érkezik Újpestről. Szerződést kötött a klub Szokol Zsolttal és Rubus Tamással. Szintén védő a Tatabányáról szerződtetett Törtei Tamás. Ő korábban Szolnokon is szerepelt. Hátvéd a tavaly Putnokon, korábban a Vasasban futballozó Polényi Gábor is. Vele is megállapodott a klub. A védelemben bevethető a Honvédtól igazolt 20 éves Gengeliczki Gergely. Győrből érkezik a szintén 20 esztendős tehetséges középpályás Paku Roland, valamint ezen a poszton bevethető a Csákvárról szerződtetett, de korábban a ZTE-ben is játszó Csordás Szabolcs is.

A nyolc új futballista mellett ma Ambrusz Árpáddal is tárgyaltak a vezetők, és végül a rutinos középső védő szerződését is meghosszabbította a Spartacus – adta hírül a klub hivatalos oldala.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik