NB II: Nyíregyháza helyett Barcikán kötött ki a házi gólkirály

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.26. 09:09
Bár egy ideig úgy tűnt, hogy Nyíregyházán köt ki, végül a szintén másodosztályú Kazincbarcika labdarúgócsapatához szerződött Tóth László, az NB II-ből kiesett Szolnoki MÁV támadója – számolt be róla a borsodi klub honlapja.

A 22 éves Tóth László az előző két szezonban Szolnokon futballozott, összesen 65 mérkőzésén 25 gólt szerzett. A június elején véget ért NB II-es idényben 13 találatig jutott, ezzel házi gólkirály lett. A jászsági támadó pályafutása során szerepelt a Videoton, a Puskás Akadémia, a Balmazújváros és a Mezőkövesd színeiben is.

Az is biztossá vált, hogy Hegedűs Dávid távozik a borsodiaktól, ő az NB III-ból feljutó Kaposvári Rákóczihoz igazolt, míg a már korábban távozó Engel Alex Jászberényben folytatja pályafutását.

A Nemzeti Sport információja szerint pedig Takács Péter is elhagyhatja a klubot, a középpályás iránt a Budafok és a Nyíregyháza érdeklődik,

A hétfői, első edzésen jelen volt Tony Kanalos is, akit a Mezőkövesd tesztelt az elmúlt héten.


NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A KAZINCBARCIKÁNÁL
Érkezők: Lukács Raymond (Kisvárda, szabadon igazolhatóként), Sergiu Oltean (román-magyar, Kisvárda, szabadon igazolhatóként), Toma György (ukrajnai, Kisvárda, legutóbb kölcsönben Cigánd), Tóth László (Szolnoki MÁV FC)
Távozók: Boros Gábor (Diósgyőri VTK – kölcsönből vissza), Engel Alex (Jászberény, szabadon igazolhatóként), Hegedűs Dávid (Kaposvár), Murai Márk (Mezőkövesd – kölcsönből vissza), Orovecz Ádám (Balmazújváros – kölcsönből vissza), Raul-Ioan Palmes (román, Bp. Honvéd – kölcsönből vissza), Sigér Ákos (szabadon igazolható)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik